Студенти про «Управління проєктами в галузі ІТ» — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти про «Управління проєктами в галузі ІТ»

21 жовтня 2021 Новини та події

Головною складовою діяльності Університету «КРОК» постає забезпечення якісного надання освітніх послуг та розвитку здобувачів як професіоналів у обраних галузях і як цікавих особистостей. Якщо ж ми говоримо про освітню послугу, то це безпосередня структура взаємодоповнюючих складових (навчальних дисциплін), за допомогою яких здобувач формується як затребуваний фахівець на ринку праці. А яким чином перевірити якість наданої послуги? Звісно, безпосередньо від її отримувача.

Так, по виконанню однієї з активностей під час вивчення дисципліни «Управління проєктами в галузі ІТ» Чусь Олександр, здобувач Фахового коледжу Університету «КРОК», висловив думку, яка чітко вказує на досягнення поставлених навчальних цілей та отриманий здобувачем досвід. Нічого краще не передасть цю думку, як пряма мова:

Добрий день, я щойно пройшов тест №6 на тему «Визначення лідера команди проєкту» і я дуже вражений ним, я не часто пишу щось по типу «відгуків» (це було в мене лише раз на другому курсі тоді я був не згоден з шляхом, який для нас обрали по одному предмету), але це зовсім інша ситуація. Це тест, як не дивно, дав мені зрозуміти себе зі сторони, відповідаючи на запитання я уявляв собі ситуації із мого життя і справді аналізував, як я себе поводив, що і спричинило деякі освідомлення і вплинуло на результат моїх відповідей, іноді це були не зовсім хороші ситуації, в яких би я міг поводити себе по іншому і яких би я хотів позбутися, завдяки цьому (і цим) тестам я тепер можу це виправити так, як раніше я просто не звертав на це уваги, і цей концепт в запитаннях, як мені здалося, вибір між «добром» і «злом» (це я так вирішив назвати дві взаємовиключаючі ситуації в одному питанні) змушував мене жертвувати «злом», щоб обрати «добро», і навпаки, коли я був вимушений обирати «зло» тому, що був не згоден з «добром», тому особливо цей тест справив на мене великі враження. Тисну вам руку! Дякую.

Вражає! Чудовий вийшов тандем викладацької праці та по-справжньому творчої свідомої праці здобувача. Завдання не просто виконане, отримано цінний результат!

Оновлено: П'ятниця, 22 жовтня 2021 09:36
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти про «Управління проєктами в галузі ІТ»