Друга зустріч оргкомітету проєкту ЄС Erasmus+«Інтеграція та адаптація іноземних студентів/INTERADIS» — Університет «КРОК»

Новини та події

Друга зустріч оргкомітету проєкту ЄС Erasmus+«Інтеграція та адаптація іноземних студентів/INTERADIS»

07 жовтня 2021 Новини та події

4-5 жовтня 2021 року у Чернівецькому національному університеті ім.Юрія Федьковича була проведена Друга зустріч оргкомітету проєкту ЄС Erasmus+ «Інтеграція та адаптація іноземних студентів/INTERADIS».

Андрій Лотарєв, начальник управління міжнародного співробітництва та Галина Богаченко, керівник проєктів та програм, представляли команду Університету «КРОК». Як представники співкоординатора проєкту вони узагальнили досягнення проєкту та презентували поточні результати, також провели сесії з управлінських питань. Українські університети-партнери презентували власну діяльність. На зустрічі були обговорені найближчі цілі, задачі, графік, навчальні візити та тренінги проєкту ІНТЕРАДІС, детально розглянуті активності 2-го пакету по розбудові потенціалу інтернаціоналізації. Окремо були допрацьовані документи по управлінню якістю проєкту. Усі учасники активно долучились до нетворкінгу, обміну досвідом, ідеями, подальшими планами.

Проєкт ІНТЕРАДІС спрямований на інтеграцію іноземних студентів в український та європейський освітній простір за допомогою культурних, етнічних, соціальних та академічних цінностей. Проєкт ІНТЕРАДІС співфінансується Програмою Європейського Союзу Еразмус +.

Оновлено: П'ятниця, 08 жовтня 2021 16:32
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Друга зустріч оргкомітету проєкту ЄС Erasmus+«Інтеграція та адаптація іноземних студентів/INTERADIS»