AWS Cloud Computing Webinar By Workfall — Університет «КРОК»

Новини та події

AWS Cloud Computing Webinar By Workfall

04 жовтня 2021 Новини та події

22 вересня 2021 року для студентів освітньої програми «Комп'ютерні науки» було проведено вебінар, присвячений обізнаності у хмарних обчисленнях.

Спікером виступила Ritu Ashar (м. Доха, Катар), Co-Founder & Chief Learning Officer at Workfall. Компанія Workfall – це компанія New Age у Сінгапурі, яка дозволяє підприємствам та стартапам наймати дистанційно сертифікованих та попередньо перевірених розробників програмного забезпечення, які мають сертифікати AWS.

Workfall спеціалізується на AWS, API, мікросервісах, сертифікованих спеціалістах AWS, розробниках програмного забезпечення, консультантах AWS, інформаційних технологіях, інтеграції програмного забезпечення, архітектурі програмного забезпечення, веб -сервісах Amazon, дизайні програмного забезпечення, базах даних, аналізі даних, NoSQL, RESTful, цифровій трансформації, кодуванні програмного забезпечення та розробник программного забезпечення за запитом.

Метою вебінару було підвищити обізнаність про хмарні обчислення, цифрову трансформацію, міграції в хмару, хмари AWS і спонукати студентів задуматися про хмарні обчислення як про кар'єру!

Висловлюємо щиру вдячність Ritu Ashar за цікаву та пізнавальну зустріч і Юлія Живіцька за організацію сесії. Сподіваємося на подальшу співпрацю у зростанні нових талантів ІТ-індустрії в Україні!

Оновлено: Понеділок, 04 жовтня 2021 18:32
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » AWS Cloud Computing Webinar By Workfall