Майстер-класи – це про журналістів! — Університет «КРОК»

Новини та події

Майстер-класи – це про журналістів!

04 жовтня 2021 Новини та події

З перших навчальних тижнів студенти спеціальності «Журналістика» поринули у справжню професійну школу медійного життя в теорії та на практиці. Які бувають стереотипи, яка істинна роль сучасної журналістики, секрети та кейси як стати успішним у професії у 2021 році – про це та багато іншого читайте далі…

Протягом трьох днів з 23 по 25 вересня 2021 року студенти кафедри міжнародних відносин та журналістики були у буквальному сенсі наповнені цікавими кейсами, новими знаннями, слушними порадами та активною дискусією. Головний редактор газети «Володимирецький вісник» Сергій Скібчик провів майстер-класи для студентів-журналістів та поділився безцінним власним досвідом роботи.

Майстер-класи відбувалися у форматі дискусії, де можна було сміливо поставити будь-які запитання, запропонувати власні судження й отримати компетентні поради. Перша частина зустрічей була переважно теоретичного характеру, де студенти дізналися, як боротися з нав’язуванням стереотипів у роботі ЗМІ та як працювати з інформацією, використовуючи інструменти Tik-tok, Instagram, Facebook та інші соціальні мережі й платформи.

Під час свого виступу пан Сергій зазначив, що журналістика у сучасному світі вже втратила монополію на право першості у поданні інформації. Через глобалізацію світу та верховенство соціальних мереж у просторі комунікацій швидкість поширення новин миттєва, а тому щоб бути успішними у професії, журналісти мають навчитися створювати певну додану вартість новини, подаючи вже відому ситуацію крізь призму людських історій або доповнюючи аналітикою.

У ході практичної частини майстер-класів студенти писали статті різного формату, тому відбувся досить продуктивний розбір та аналіз матеріалів. Такі плідні, а головне, живі зустрічі виховують справжніх фахівців своєї справи, адже за кілька днів отримати і відпрацювати таку кількість кейсів зі щоденної журналістської роботи неймовірно корисно, це «знімає рожеві окуляри» та формує розуміння медійного процесу. Тож, дякуємо Сергію Скібчику за зустріч та з нетерпінням очікуємо нових майстер-класів!

Оновлено: Понеділок, 27 листопада 2023 13:59
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Майстер-класи – це про журналістів!