Увага! Перехід на дистанційне навчання! — Університет «КРОК»

Новини та події

Увага! Перехід на дистанційне навчання!

24 вересня 2021 Новини та події

Шановні студенти, співробітники та батьки!

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 р. № 1236 (зі змінами станом на 23.09.2021 р.) та рішення Державної комісії ТЕБ та НС від 21 вересня 2021 року (протокол № 35) з 23 вересня 2021 р. запроваджено обмеження на відвідування закладів освіти здобувачами освіти, крім закладів, в яких не менш як 80 % працівників мають документ, що засвідчує:

  • отримання повного курсу вакцинації від COVID-19;
  • вакцинацію від COVID-19 однією дозою дводозної вакцини;
  • негативний результат тестування методом ПЛР; одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, та у зв’язку з тим, що на даний час в Університеті «КРОК» кількість вакцинованих серед працівників поки що не досягає 80 %

Зважаючи на це, Університет «КРОК» з 23 вересня 2021 року переходить до проведення освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання за всіма видами занять за денною і заочною формами відповідно до затверджених розкладів.

Наш навчальний заклад продовжує організовану вакцинацію співробітників та здобувачів освіти і має надію, що ситуація покращиться, тож ми в найближчий час повернемося до навчання в стінах рідної Alma Mater.

Будьте здорові! Вакцинуйтеся і до зустрічі!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Увага! Перехід на дистанційне навчання!