IV випуск студентів спеціальності «Туризм» в Університеті «КРОК» — Університет «КРОК»

Новини та події

IV випуск студентів спеціальності «Туризм» в Університеті «КРОК»

30 липня 2021 Новини та події

 Як швидко линуть роки... Ось уже і студенти четвертого набору, групи Тур-17 спеціальності «Туризм», у липні 2021 року отримали диплом.

З відмінним результатом закінчили Єлизавета Жила, Софія Бардачевська, Дарія Гаврілова, Тетяна Донцова, Олександра Коненко! Варто також відмітити наукову активність здобувачів, які протягом трьох років були активними учасниками наукового гуртка «Спадщина ЮНЕСКО як туристичний ресурс», долучалися до усіх наукових заходів кафедри туризму.

Також кожен випускник отримав іменний сетифікат про участь у програмі «Школа професійного зростання для майбутніх фахівців туристичної сфери». Протягом 4-х років здобувачі були учасниками численних практико-орієнтованих заходів, яких за цей час було до сотні, серед яких: фестиваль дерунів у Коростені, екскурсії по Києву у т.ч. студентські, відвідування туристичних та готельних підприємств, туристичних виставок, мандрівки «Качанівка-Соколиний хутір» «Цілюща сила Карпат», «Полтавщина із Київград-Тур», «Вікенд у Будапешті та Відні» з туроператором «Сакумс», професійна студія від турагенції «СвітОгляд», перша студентська наукова конференція «Спадшина ЮНЕСКО та туризм» та багато інших. Випускники зі сльозами на очах дивилися презентацію «Студентські роки: як це було...», ділилися враженнями і спогадами. Від імені ректорату випускників привітала Наконечна Наталія Василівна - проректор з корпоративного управління. З вітальним словом виступили Мелько Людмила Федорівна, Уварова Ганна Шевкетівна, Сокол Тетяна Георгіївна, Растворова Марія Олександрівна.

На святі були присутні батьки, родичі, друзі випускників, які по завершенні церемонії приєдналися до святкової фотосесії. Також всі бажаючі приєднались до святкого іменного торту.

Дорогі випускники! Дякуємо за багаторічну дружню співпрацю, палкі очі, бажання працювати і розвивати туризм! Дякуємо Єлизаветі Жилі – незмінній старості, лідеру студентського самоврядування за талант щодо згуртування колективу, величезну відповідальність! Зичимо Вам успішної професійної дороги і реалізацію усіх задумів і мрій!!!

 

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Церемонія вручення дипломів Бакалавра // Кафедра туризму // 09.07.2021

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: П'ятниця, 30 липня 2021 16:36
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » IV випуск студентів спеціальності «Туризм» в Університеті «КРОК»