Щиро вітаємо Паращенко Людмилу Іванівну! — Університет «КРОК»

Новини та події

Щиро вітаємо Паращенко Людмилу Іванівну!

29 червня 2021 Новини та події

Ділимося чудовою новиною: співзасновниці Університету «КРОК» та директорці Київського ліцею бізнесу Паращенко Людмилі Іванівні присвоєно Почесне звання «Заслужений працівник освіти України».

За значний особистий внесок у державне будівництво, зміцнення національної безпеки, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 25-ї річниці прийняття Конституції України згідно Указу Президента України №274/2021 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Конституції України» Людмилі Іванівні присвоєно Почесне звання «Заслужений працівник освіти України».

Як зазначає сама Людмила Іванівна: «Це був довгий шлях. 30 років, сповнених боротьби за приватну школу як основу різноманіття й ознаку демократичності національної освіти, законодавчого закріплення рівних прав в освіті для кожної дитини, гарантованих Конституцією України, обґрунтування принципів й утвердження на практиці автономії закладу освіту, проектування, створення й щоденного менеджменту інноваційної освітньої системи Київського ліцею бізнесу та Університету «КРОК». Розділяю це визнання з усіма колегами, учнями, студентами і батьками, прихильниками й опонентами. Доля незалежної України безпосередньо залежить від долі української школи. 30 років тому сприйняла це скоріше розумом. Тепер це в серці й душі.»

Щиро вітаємо Людмилу Іванівну з цію відзнакою, це заслужена оцінка Вашої праці.
Бажаємо досягати все нових висот і не зупинятися на досягнутому!

Оновлено: П'ятниця, 03 вересня 2021 16:47
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Щиро вітаємо Паращенко Людмилу Іванівну!