Найпоширеніші запитання щодо вступу — Університет «КРОК»

Новини та події

Найпоширеніші запитання щодо вступу

22 червня 2021 Новини та події

Вже найближчим часом розпочнеться Вступна кампанія до Коледжу, а потім до Універистету. Пропонуємо перелік найпоширеніших запитань, з якими звертаються вступники до інформаційного відділу Приймальної комісії.

  •   1. Як мені дізнатися, ЗНО з яких предметів потрібні для вступу на обрані мною спеціальності?

Для вступу на І курс Університету для здобуття ступеня бакалавра Вам потрібно мати результати оцінювання з 3 предметів (українська мова і література – обов’язково). Для зручності можна скористатися фільтром: зазначити предмети ЗНО, з яких Ви отримали сертифікат, і переглянути перелік спеціальностей та освітніх програм, на які зможете вступати.

  •  2. Які документи мені потрібно буде подати для вступу до Університету/Коледжу?

Основні документи, котрі необхідні для вступу:

  • документ, що посвідчує особу (паспорт) оригінал та копія,
  • довідка (витяг) про місце реєстрації проживання особи оригінал та копія,
  • копія ідентифікаційного коду,
  • свідоцтво з додатком / диплом з додатком (довідка ДП «Інфоресурс» у разі відсутності з об'єктивних причин атестата чи диплома) (оригінал та копія),
  • сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання (для осіб, які вступають за результатами ЗНО) з інформаційною карткою (оцінки) (оригінал та копія),
  • 4 кольорові фотокартки розміром 3×4 см,
  • військовий квиток або приписне свідоцтво (копія) – для військовозобов'язаних,
  • документи, що підтверджують право на спеціальні умови участі в конкурсному відборі (оригінал та копія),
  • копія свідоцтва про державну реєстрацію акта цивільного стану (якщо є розбіжності у прізвищі, імені, по батькові, зазначені у документах про попередню освіту та в документі, що посвідчує особу) (оригінал та копія).
  •  3. Чи потрібно для вступу подавати медичну довідку?

В Умовах прийому 2021 року не передбачено подання для вступу на базі повної загальної середньої освіти медичної довідки

  •  4. Чи можу я одночасно вступити на навчання за двома різними спеціальностями у два різні ЗВО?

Так, Ви можете навчатися за кількома спеціальностями (напрямами підготовки, спеціалізаціями, освітніми програмами) та формами навчання в одному або різних закладах вищої освіти

  •   5. Як мені подати заяву на вступ до ЗВО на молодшого бакалавра, бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного та ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти?

Вступники на молодшого бакалавра на основі базаової середньої освіти подають заяву на вступ до Фахового Коледжу «КРОК» за адресою м.Київ, вул.Табірна 30-32, каб.313. Вступники на бакалавра на основі повної загальної середньої освіти подають заяви в електронній формі. Для подачі е-заяв потрібно заповнити електронну форму в режимі онлайн на сайті https://vstup.edbo.gov.ua/ (ця можливість буде відкрита з 1 липня 2021 р.). За підсумками цього буде створено особистий електронний кабінет вступника. Через нього 14 липня 2021 р. буде відкрито можливість подання заяв до Університету.

  •   6. Що таке конкурсний бал і як він розраховується?

Конкурсний бал – комплексна оцінка досягнень вступника, яка обраховується за результатами вступних випробувань та іншими показниками з точністю до 0,001 відповідно до Умов прийому на навчання до ЗВО та Правил прийому до конкретного вишу.

  •  7. Який прохідний бал?

Мінімальний прохідний бал – 100 (з кожного предмета в сертифікаті зовнішнього незалежного оцінювання). Конкурсний бал для вступу на основі повної загальної середньої освіти не може бути менше ніж 140 балів для спеціальностей: «право», «міжнародні економічні відносини», «міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» на всі інші спеціальності – 100 балів.

  •  8. Якщо я не склав ЗНО або не набрав достатньої кількості балів для вступу, чи все-таки є можливість вступити до Університету в 2021 році?

Відповідно до Правил прийому Ви маєте можливість вступити до Фахового коледжу Університету «КРОК» на основі повної загальної середньої освіти на ІІ курс за результатами вступних іспитів (без ЗНО).

  •  9. Чи можу я вступити до Університету, якщо я громадянин України, але закінчив школу в іншій країні?

Громадяни України, які в рік вступу здобули повну загальну середню освіту за кордоном, мають право на участь у конкурсному відборі: За результатами вступних іспитів; Або за результатами зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) 2021 року.

  •  10. Чи можна звернутися до інформаційного відділу Приймальної комісії для отримання допомоги при поданні заяв в електронній формі?

Із 01 липня 2021 року Ви можете отримати допомогу у створенні електронного кабінету вступника для подання заяв на вступ в електронній формі, звернувшись до персональних менеджерів зі вступу (каб. 316) з 9:00 до 19:00 у робочі дні, з 10:00 до 15:00 по суботах та неділях.

Оновлено: Вівторок, 22 червня 2021 16:46
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Найпоширеніші запитання щодо вступу