Мануальне тестування – початок кар‘єри в IT — Університет «КРОК»

Новини та події

Мануальне тестування – початок кар‘єри в IT

22 червня 2021 Новини та події

29 травня 2021 року студенти освітньої програми «Комп'ютерні науки» відвідали тренінг на тему: «Мануальне тестування – початок кар‘єри в IT».

Спікером виступила Галина Барибіна, яка займає позицію QA Engineer в продуктовій компанії LetyShops. LetyShops відома як міжнародний інтернет-сервіс, який повертає частину коштів (кешбек) за покупки в понад 2400 інтернет-магазинах з майже усіх категорій e-commerce.

Пані Барибіна розповіла з чого саме починався її шлях в компанії як QA Engineer та які hard і sof skills допоможуть успішно розвиватися в IT компанії.

На тренінгу було розглянуто задачі та цілі, які повинен досягти QA Engineer під час своєї роботи. Спікер розповіла, на якому етапі розробки продукту підключається Engineer та з чого складається життєвий цикл тестування програмного забезпечення. Студенти на прикладах познайомилися з тест-планами, тест-кейсами, чек-листами і bug reports.

Висловлюємо щиру вдячність пані Галині за цікаву та пізнавальну зустріч, сподіваємося на подальшу співпрацю у зростанні нових талантів ІТ-індустрії в Україні.

Оновлено: Вівторок, 22 червня 2021 11:27
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Мануальне тестування – початок кар‘єри в IT