Презентація монографії «Економіка невизначеності: зміст, оцінювання, регулювання» — Університет «КРОК»

Новини та події

Презентація монографії «Економіка невизначеності: зміст, оцінювання, регулювання»

18 червня 2021 Новини та події

17 червня 2021 року відбулась презентація колективної монографії «Економіка невизначеності: зміст, оцінювання, регулювання».

У створенні монографії брали участь викладачі кафедри теоретичної та прикладної економіки Університету «КРОК», що працюють в штаті та за сумісництвом (В.Андрєєва, О.Ананьєва, М.Гофман, В.Дзюбко, К.Захарова, Г.Пекна, Д.Потапенко, Ю.Піта, І.Радіонова, А.Топал, І.Троц, В.Усик). Авторський колектив формували також викладачі КНЕУ імені В.Гетьмана та КНУ імені Тараса Шевченка.

Вітали авторський колектив партнери з Асоціації фахівців нерухомості (рієлторів) України та з Київського регіонального відділення Фонду державного майна України. Цікавий аналіз монографії зробив офіційний рецензент львівський професор пан Остап Ватаманюк. На презентації монографії були присутні студенти Університету «КРОК», заради яких, врешті-решт, ця подія й відбулася.

Дякуємо ректорові Університету професору Лаптєву С.М. та проректору з наукової роботи Мігус І.П., які забезпечили організаційний та фінансовий супровід монографії.

Наша вдячність керівникам відділу реклами Університету «КРОК».

Дякуємо колегам з кафедри національної економіки та фінансів, а також з кафедри туризму, які розділили нашу радість.

Оновлено: Вівторок, 02 серпня 2022 12:29
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Презентація монографії «Економіка невизначеності: зміст, оцінювання, регулювання»