Професійна студія від туроператора «Сакумс» — Університет «КРОК»

Новини та події

Професійна студія від туроператора «Сакумс»

07 червня 2021 Новини та події

Що може бути кращим для підготовки майбутніх фахівців, ніж тісна співпраця з професіоналами! Багаторічне партнерське співробітництво єднає кафедру туризму з туроператором «Сакумс». Щороку відбуваються різноманітні заходи: від екскурсій та мандрівок до круглих столів та майстер-класів.

19 червня 2021 року студенти спеціальності «Туризм» зібрались на професійну студію «Туроператор «Сакумс» на ринку туристичних послуг України», спікерами якої виступили Жанна Пилипівна Притолюк –директор туроператора «Сакумс», та Тарас Кузів – гід-супроводжувач.

Відкрила зустріч Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму, яка представила кампанію і наголосила на багаторічній дружній співпраці. Це й щорічні традиційні екскурсії до Качанівки і Соколиного хутора, ексклюзивні зарубіжні тури (наприклад, Будапешт-Відень), а також професійні зустрічі, де відбувається обмін думками та досвідом…

Жанна Притолюк, як засновник турпідприємства, географ, педагог, мандрівник, поділилась досвідом управлінської діяльності, специфікою роботи туроператора. Саме вона була у джерел заснування кампанії, власноруч розробила унікальні подорожі по країнах світу, випробуючи все на собі.

Тарас Кузів, професіонал з багаторічним досвідом, розробник численних турів, досвідчений мандрівник, розповів про історію створення підприємства, дружню команду, туристичні класичні та ексклюзивні напрямки, основні види діяльності, партнерську взаємодію, діяльність під час пандемії.

Заслугою туроператора є те, що команда не втратила жодної людини під час пандемії, коли туризм зазнав значних втрат. Відбувся активний обмін думками, студенти та викладачі ставили численні запитання. Було приємно спостерігати, як учасників захопила презентація!!!

У заході взяли участь понад 50 осіб. Активно долучилися до участі викладачі кафедри туризму: Уварова Ганна Шевкетівна – к.пед.н., доцент, заступник зав.кафедри; Гаврилюк Світлана Павлівна – к.е.н., доцент; Петренко Марина Іванівна – провідний методист.

Щиро дякуємо Притолюк Жанні Пилипівні, Кузів Тарасу за величезний професіоналізм, популяризацію туризму серед студентської молоді, закоханість у професію!!!

Щиро дякуємо усім учасникам за активність та мотивованість!

Відгуки студентів про захід:

  • Киценко Анастасія (1 курс): «Було дуже цікаво слухати про історію створення підприємства, адже, це може допомогти мені у створенні власного підприємства у майбутньому».
  • Нагайнікова Катерина (1 курс): «Сподобалось, що спікер розповів про те, як розросталася компанія, з чого все починалося. Це важливо для тих, хто хоче у майбутньому відкрити своє туристичне підприємство. Дуже корисно».
  • Медведєв Кирило (1 курс): «Найбільше мені сподобався захід з туроператором «Сакумс». Всі деталі роботи, команда співробітників, співпраця з клієнтами та асортимент туристичних подорожей. Особливо цікаво було слухати про діяльність підприємства під час пандемії. Дуже пізнавально!».
  • Матко Юлія (3 курс): «Враження від заходу з туроператором «САКУМС» чарівні. Разом зі спікерами зазирнули в захоплюючий світ неймовірних туристичних емоцій , отримали інформацію, з якою не можна ознайомитись Інтернеті. Дуже потужно! Дійсно, фахівці своєї справи, яким можна довіритися».
  • Таран Вірсавія (3 курс): «Враження надзвичайно позитивні! Було корисно та цікаво послухати фахівців, у яких величезний професійний та практичний досвід… Чудово, що підприємство активно розвиває внутрішній туризм. Було б добре, якби нашим студентам знайшлося місце для практики і роботи!!!».

До речі, слово «сакумс» означає «джерело», а джерело завжди асоціюється з чистотою, прозорістю, силою та здоров’ям! Отож, сподіваємось, що й надалі будемо співпрацювати з надійними професіоналами!!!

Оновлено: Понеділок, 07 червня 2021 12:40
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Професійна студія від туроператора «Сакумс»