Вивчення досвіду Литви з кліматичного менеджменту — Університет «КРОК»

Новини та події

Вивчення досвіду Литви з кліматичного менеджменту

30 квітня 2021 Новини та події

27 квітня 2021 року в рамках проєкту CLIMAN відбувся онлайн навчальний візит, організований Університетом Миколаса Ромеріса, Литва.

Олена Бєлова, заступник завідувача, старший викладач кафедри бізнес-адміністрування та управління проектами; Олена Наумова, доцент кафедри маркетингу та поведінкової економіки та Галина Богаченко, керівник проєктів та програм представляли команду Університету «КРОК».

Експерти Лабораторії екологічного менеджменту університету презентували власні розробки, пов’язані із змінами клімату, кліматичним менеджментом, висвітлюючи цілий ряд інших тем з екології:

  • Пом'якшення наслідків зміни клімату на узбережжі
  • Кліматичні зміни та показники стійкості: уроки з узбережжя Балтії
  • Зміна клімату та зміни в землекористуванні
  • Природні рішення та кліматичні зміни
  • Зміна клімату в міських районах
  • Експерти приділяли велику увагу відповіді на численні запитання учасників заходу.

Велика подяка організаторам заходу — університету Миколаса Ромеріса та всім учасникам. Проєкт «Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання зміні клімату» має на меті допомогти університетам Грузії, Республіки Білорусь і України стати центрами розвитку досліджень кліматичного менеджменту для прискорення інтеграції в світовий кліматичний ринок і реалізації світових вимог по кліматорегулюванню шляхом впровадження кращих європейських практик у сфері запобігання зміни клімату, адаптації та мінімізації наслідків. Проєкт співфінансується Програмою Еразмус+ Європейського Союзу.

Оновлено: П'ятниця, 30 квітня 2021 15:47
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Вивчення досвіду Литви з кліматичного менеджменту