Літературна кав’ярня «Поезія – це завжди неповторність…» — Університет «КРОК»

Новини та події

Літературна кав’ярня «Поезія – це завжди неповторність…»

09 квітня 2021 Новини та події

На честь Дня народження Ліни Костенко у Коледжі було проведено Літературну кав’ярню «Поезія – це завжди неповторність…».

Українська мова відома багатьом своєю красою, витонченістю та милозвучністю, але як ніхто це найкраще вміє передати поет. У кожному поколінні є свій представник поетичної доби. Тарас Шевченко, Леся Українка, Іван Франко та інші. Але хто ж найяскравіший представник сьогодення? Звичайно, Ліна Василівна Костенко, яка нещодавно відсвяткувала свою 91 річницю.

На честь її Дня народження у Коледжі було проведено Літературну кав’ярню «Поезія – це завжди неповторність…». У поетичному онлайн-марафоні взяли участь студенти Фахового коледжу Університету «КРОК» та учні спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 85 міста Києва.

На заході було озвучено багато цікавих фактів про життя поетеси, а також прозвучало неймовірне декламування поезій. Кожне слово Ліни в її віршах звучить ніби пророцтво і не дивно, якщо через декілька років про неї будуть казати, як про віщунку, вірну своїй країні, мові, та ту, яка передає слово Тараса сучасній молоді і не тільки.

Дякуємо учасникам заходу: Лехан Діані, Толпигіній Поліні, Маринчик Анастасії, Рахно Олені, Прокопику Євгенію, Чуйченко Валентині, Тройній Софії, Шевченку Дмитру, Селіверстовій Каріні, Руднику Артему, Лазаренко Марині, Шевкун Софії, Примак Анастасії та Шепелю Олександру.

Оновлено: Середа, 28 квітня 2021 11:24
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Літературна кав’ярня «Поезія – це завжди неповторність…»