Установча зустріч проєкту ЄС Erasmus + INTERADIS — Університет «КРОК»

Новини та події

Установча зустріч проєкту ЄС Erasmus + INTERADIS

18 лютого 2021 Новини та події

11-12 лютого 2021 року в Сумському національному аграрному університеті пройшла онлайн та офлайн установча зустріч проєкту Еразмус+ CBHE з адаптації та інтеграції іноземних студентів / #INTERADIS (619451-EPP-1-2020-1-NL-EPPKA2-CBHE-JP).

Андрій Лотарєв, начальник управління міжнародного співробітництва, та Галина Богаченко, керівник проєктів та програм, модерували зустріч, дискусії та представили ключові моменти. Олег Шаров, генеральний директор директорату вищої освіти і освіти дорослих Міністерства освіти і науки України; Мадалена Родрігес Перейра, координатор Національного Еразмус+ агентства в Нідерландах; Світлана Шитікова, директор Національного Еразмус+ офісу в Україні звернулися з привітальним словом до учасників.

Партнери проєкту Університет Фоджа, Італія; Східно-Баварський технічний університет Амберг-Вайден, Німеччина; Університет імені Миколаса Ромеріса, Литва; Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна; Національний університет водного господарства та природокористування, Україна; Одеський національний політехнічний університет, Україна; Маріупольський державний університет, Україна; Сумський національний аграрний університет, Україна; Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна, Україна; Львівський національний університет імені Івана Франка, Україна; Український державний центр міжнародної освіти, Україна; Консалтингова компанія Халтгрен, Німеччина надали короткий опис своїх закладів та дані щодо іноземних студентів.

Український державний центр міжнародної освіти Міністерства освіти і науки України представив свої завдання, діяльність, надав статистичні дані та досягнення щодо іноземних студентів на національному рівні. Детально були описані ключові питання проєкту, а саме: мета та цілі проєкту, показники прогресу, графік проєкту, заходи з підготовки робочих пакетів.

На другий день було обговорено управлінські, фінансові та адміністративні питання, в тому числі ролі та обов'язки команди координатора і партнерів, співпраця і комунікація, порядок оплати, звітність, документація, управління якістю. Особливу увагу було приділено правилам поширення, надійності та наочності, було оголошено список завдань задля впровадження проєкту. Протягом усієї зустрічі Світлана Шитікова надавала цінні коментарі та відповідала на питання партнерів.

Сумський національний аграрний університет, організатор зустрічі, забезпечив теплий прийом учасників і охопив усі організаційні питання.

Проєкт INTERADIS спрямований на інтеграцію іноземних студентів в український та європейський освітній простір за допомогою культурних, етнічних, соціальних та академічних цінностей.

Термін реалізації проєкту: 15.11.2020 - 14.11.2023.
Проєкт співфінансується програмою ЄС Еразмус +.

Оновлено: Четвер, 18 лютого 2021 18:40
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Установча зустріч проєкту ЄС Erasmus + INTERADIS