Студент спеціальності «Комп'ютерні науки» Потапенко Едвард про телеграм-бот — Університет «КРОК»

Новини та події

Студент спеціальності «Комп'ютерні науки» Потапенко Едвард про телеграм-бот

16 лютого 2021 Новини та події

Підтвердженням тези: Університет «КРОК» – це кращий приватний Університет країни! У офіційних профілях Університету в соціальних мережах стартувала нова рубрика #обличчякроку.

Це рубрика студентів, викладачів різних факультетів, інститутів, Коледжу, а також адміністрація, які абсолютно не випадково потрапили в наш об'єктив. ⠀ Пишаємося нашими студентами, зокрема такими, як студент 3-го курсу спеціальності «Комп'ютерні науки» Потапенко Едвард. Нині, він окрім успішного навчання встигає ще й продовжувати розробку над чат-ботом @krok_timetable_bot, котру до нього розпочали інші студенти.

Едвард розповів, що під час своєї роботи мав можливість зустрітися та виконувати щось разом з багатьма різними цікавими, розумними та креативними людьми. Вони допомогали йому у проблемах як технічного характеру, так і підтримували у складних ситуаціях. Не менш важливою ланкою свого розвитку, як розробника боту став момент, коли він чітко зрозумів для себе навіщо цим займається.

«Найголовнішим для мене є те, щоб моя робота допомагає таким як я студентам, а також викладачам та іншим членам організації. Коли я це зрозумів – виконання поставлених задач стало набагато цікавішим та ефективнішим. Адже, результат це не виконання поставленого ТЗ, це не успішне проходження всіх автоматичних тестів коду додатку... Це– люди, яким дане програмне рішення допомагає у вирішенні їх проблем,» – розповів Едвард Потапенко.

P.S.: Наступні фото й історія можуть бути про тебе. Будь собою!

Оновлено: Середа, 14 вересня 2022 12:01
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студент спеціальності «Комп'ютерні науки» Потапенко Едвард про телеграм-бот