Мистецький проєкт реалізовано! — Університет «КРОК»

Новини та події

Мистецький проєкт реалізовано!

02 лютого 2021 Новини та події

Від 6 липня 1958 року – до сьогодення триває історія славетного ВДНГ. Побудований, як величне місце досягнень, він займає 286 га території та нараховує 180 будівель і споруд, 20 з яких мають статус історико-культурних пам’ятників України. Це – архітектурний шедевр радянського необароко. Від часів заснування відбувались чисельні метаморофози з ВДНГ. І наразі це – національний культурно-інноваційний центр, серце найяскравіших подій столиці та країни у цілому.

Водночас одне із улюблених місць родинного дозвілля киян та гостей столиці. Тут щорічно працюють найбільший зимовий парк-фестиваль «Зимова Країна» та літній проєкт з досвілля «Літо на ВДНГ», проходить головний музичний фестиваль України та регіону Atlas Weekend, відбувається благодійницький Кураж Базар та інші важливі для країни події, діють школи, бізнес-кампуси, Льодова арена, новий Музей науки.

Зміни ВДНГ тривають. Гаслом кампанії оновлення є: «Разом – ми можемо більше». І здається, що така динаміка трансформацій Експоцентру цілком резонує з молодіжною активністю та завзяттям. Дійсно, команда впровадження новітніх змін для ВДНГ – молода, завзята та проактивна. І надзвичайно приємно, що проєкт «Українська душа: від витоків до сьогодення» був підтриманий dream team ВДНГ, а чудова Оранжерея на території Експоцентру стала окрасою фотопроєкту. До речі, нині Оранжерея є вагомою локацією у плануванні проєктного оновлення ВДНГ. Тож, висловлюємо сердечну вдячність всьому колективу Національному комплексу «Експоцентр України» («ВДНГ») за потужну роботу по його відродженню.

Щирі слова вдячності адресуємо керівництву ВДНГ, а саме Генеральному директору Національного комплексу «Експоцентр України» («ВДНГ») пану Євгенію Мушкіну та креативній продюсерці Національного комплексу «Експоцентр України» («ВДНГ») пані Наталії Верьовці. Бажаємо процвітання та досягнення бажаних вершин, сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Оновлено: Середа, 03 лютого 2021 15:36
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Мистецький проєкт реалізовано!