Мистецький фотопроєкт реалізовано! — Університет «КРОК»

Новини та події

Мистецький фотопроєкт реалізовано!

27 січня 2021 Новини та події

Висловлюємо вдячність за чудовий артвізаж випускниці Університету «КРОК» Анастасії Кірілловій.

Університет «КРОК», АВУ Університету, Фаховий коледж та вся креативна команда мистецького фотопроєкту «Душа українського народу: від витоків до сьогодення» висловлюють сердечну вдячність чудовій фахівчині з професійного мейкапу Анастасії Кірілловій за щиру, абсолютно безкорисливу підтримку ідеї проєкту, вагомий внесок у його якісну реалізацію.

Анастасія – випускниця Університету 2014 року, активна учасниця студентського самоврядування не лише у своїй альма-матер, а й активістка столичного осередку студврядування. Як по-справжньому проактивна, дуже креативна особистість, Анастасія відгукнулась на звернення команди проєкту і дала згоду на цілком безоплатну реалізацію вагомої частини хорошої фотосесії. Це – візаж моделей.

Щоранку, впродовж чотирьох днів зйомок, з 7 години до надвечір’я Анастасія впевненно, позитивно та терпляче виконувала свою місію у проєкті. Надзвичайно важливо відзначити, що макіяж моделей робився у відповідності з тематикою та змістом запланованих локацій, специфікою освітлення, стилем одягу. Тобто у дусі та згідно творчого задуму артпроєкту. Звичайно, така небайдужість до ініціатив КРОКівської молоді є не лише взірцем невичерпаності студентського завзяття та активізму, а й засвідчує, що випускник Університету є частиною єдиної родини, яка має свої традиції та цінності. І ця родина завжди підтримає.

Щиро дякуємо, Анастасії, за вкладену частинку душі в проєкт та бажаємо досягнення професійних вершин та відкриття нових особистісних творчих горизонтів.

Оновлено: Четвер, 28 січня 2021 12:27
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Мистецький фотопроєкт реалізовано!