Свіжі спогади або як викладачі кваліфікацію підвищували — Університет «КРОК»

Новини та події

Свіжі спогади або як викладачі кваліфікацію підвищували

05 січня 2021 Новини та події

Навіть тоді, коли хвиля новорічних привітань заштормлює океан інформаційного простору, ми не можемо завершити неймовірний 2020 рік, поки не розповімо про те, що деякі руйнування можуть бути дуже корисними.

Майже насамкінець буремного 2020 року на запрошення Інституту менеджменту та освіти дорослих зібралася величезна команда викладачів з усієї України, аби пробігти невеличку стаєрську дистанцію під назвою «РОЗВИТОК ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ В УМОВАХ ІНТЕНСИВНОГО ВИКОРИСТАННЯ ЦИФРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ».

Цілі, які ставили, були нагальними і зрозумілими – употужнення знань щодо сучасних цифрових освітніх технологій та оволодіння принципово новими інформаційно-комунікативними навичками. На цю ідею пристали понад 130 осіб, зокрема, до КРОКівців долучилися викладачі з усієї України, які працюють у таких закладах освіти, як-от: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА», Хмельницький національний університет, Київський національний торговельно-економічний університет, Одеський державний аграрний університет, Одеський національний економічний університет, Одеський національний політехнічний університет, Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського, Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля, Державна художня середня школа імені Т.Г.Шевченка, Маріупольський державний університет, Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського, КНЕУ ім. Вадима Гетьмана, Львівський державний інститут прикладного та декоративного мистецтва, Національна академія внутрішніх справ, Національна академія СБ України, Національна академія образотворчого мистецтва та архітектури, Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця, Національний університет «Львівська політехніка».

Це були доктори і кандидати економічних, технічних, юридичних, філософських, біологічних, психологічних, фізико-математичних наук, педагогічних, філологічних, технічних, ветеринарних наук. І от впродовж двох тижнів інтенсивного навчання, навіть з домашніми завданнями (!) викладачами були досягнуті результати, котрі свідчать про розуміння комплексу можливостей віртуального навчального середовища Moodle та платформи Synergy, уміння застосовувати елементи психології самопорятунку в умовах інтенсивного використання цифрових технологій, навички візуалізації освітнього контенту в умовах онлайн-навчання, контролювання знань студентів у віртуальному навчальному середовищі Moodle, уміння використовувати інтерактивні інструменти для урізноманітнення онлайн-навчання та здійснювати керування учасниками віртуального навчального середовища Moodle.

Однак, найголовніший «руйнівний» результат був інший: вікопомний стереотип про те, що «курси підвищення кваліфікації – це нудно» було вщент зруйновано. «Це було не лише корисно, але і дуже цікаво» – саме такими є відгуки наших колег.

Як це вдалося? Більше інформації за лінком.

Оновлено: Вівторок, 05 січня 2021 18:43
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Свіжі спогади або як викладачі кваліфікацію підвищували