Школа майбутнього дипломата — Університет «КРОК»

Новини та події

Школа майбутнього дипломата

29 листопада 2020 Новини та події

24 листопада 2020 року відбулося чергове заняття онлайн-Школи майбутнього дипломата, присвячене обговоренню Будапештського меморандуму.

Перед слухачами виступив Надзвичайний та Повноважний Посол України, доктор політичних наук, професор Ткач Дмитро Іванович, який розповів про власний досвід учасника цієї історичної події. Будучи Послом України в Угорщині, він брав безпосередню участь у підготовці Меморандуму про гарантії безпеки у зв'язку з приєднанням України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї (Будапештський меморандум), підписаного 5 грудня 1994 року Великою Британією, Росією, США та Україною.

В активному обговоренні взяли участь студенти, зокрема студентка 3 курсу Яна Гіренко акцентувала увагу на опитуванні населення України, проведеного 25 жовтня 2020 року з ініціативи Президента Володимира Зеленського, та реакцію населення на питання «Про право України на використання гарантій безпеки, визначених у Будапештському меморандумі, для відновлення її державного суверенітету і територіальної цілісності». Заняття пройшло цікаво, а головне – конструктивно.

Оновлено: Понеділок, 30 листопада 2020 11:22
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Школа майбутнього дипломата