ІІІ Міжнародна конференція «Заради розвитку та безпеки дитини – соціально-правові аспекти» — Університет «КРОК»

Новини та події

ІІІ Міжнародна конференція «Заради розвитку та безпеки дитини – соціально-правові аспекти»

20 листопада 2020 Новини та події

20 листопада 2020 року представники від Університету «КРОК взяли участь у ІІІ Міжнародній конференції «Заради розвитку та безпеки дитини – соціально-правові аспекти».

20 листопада – день встановлений резолюцією 836 (IX) Генеральної Асамблеї ООН 14 грудня 1954 року, як день підтримки діяльності, спрямованої на забезпечення благополуччя дітей в усьому світі. Саме у цей день – 20 листопада 1959 року Генеральна Асамблея прийняла Декларацію прав дитини, а 20 листопада 1989 року – Конвенцію про права дитини.

Серед членів комітету та учасників ІІІ Міжнародної конференції «Заради розвитку та безпеки дитини – соціально-правові аспекти» були представники з Італії, Іспанії, Польщі та України. А саме, Університет єврорегіональної економіки Альциде Де Гаспері в Юзефуві, Економіко-гуманітарний університет у Варшаві, Інститут права та економіки Педагогічного університету в Кракові, Академія Педагогіки ім. Марії Жежегожевської у Варшаві, Університет Барі «Альдо Моро» (Італія), Університет Ла-Лагуна (Іспанія), Університет прикладних наук у Коніні (Польща), Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка, Львівський державний університет внутрішніх справ.

Університет «КРОК» представляли члени комітету конференції Герой України, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України, декан юридичного факультету Анатолій Йосипович Француз та доктор юридичних наук, професор кафедри конституційного, адміністративного та міжнародного права Тетяна Анатоліївна Француз-Яковець. Крім того, з доповіддю на тему: «Законодавчі прогалини в галузі захисту дітей у збройному конфлікті в Україні» виступила аспірантка спеціальності 081 Право Наталія Степаненко.

Оновлено: П'ятниця, 20 листопада 2020 23:04
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » ІІІ Міжнародна конференція «Заради розвитку та безпеки дитини – соціально-правові аспекти»