ЕКО «ЛОТОС» – учасник екологічного нетворкінгу у національному парку «Голосіївський» — Університет «КРОК»

Новини та події

ЕКО «ЛОТОС» – учасник екологічного нетворкінгу у національному парку «Голосіївський»

16 жовтня 2020 Новини та події

Нещодавно студенти Фахового коледжу Університету «КРОК», актив ЕКО «ЛОТОСу» разом з учнями Київським ліцеєм бізнесу та спеціалізованої школи № 85 з поглибленим вивченням іноземної мови м. Києва, долучились до чудової ініціативи по висадженню молодих дубочків у національному парку «Голосіївський».

Захід відбувався в рамках V Київського дитячо-юнацького форуму М18 «Менші 18 – ми можемо більше!». Низько вклоняємося праці екологів, наукових співробітників Парку, що займаються відновленням дубового лісу.

Дякуємо від душі представнику національного парку, експерту з охорони довкілля, громадському діячеві, співзасновнику Громадської організації «Друге житя», фасилітатору національної екоосвіти – Андрію Хрутьбі за чудовий спільний проєкт та можливість, честь виконати таку почесну місію! Адже виявляється, щоб досягнути висоти 20 сантиметрів, дубочок росте аж 3 роки.

Дякуємо молоді, хлопцям та дівчатам, що натхненно долучились та радісно висадили цих малюків. І сьогодні вони вже мають своє рідне дерево в Голосієво!

Оновлено: П'ятниця, 16 жовтня 2020 09:46
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » ЕКО «ЛОТОС» – учасник екологічного нетворкінгу у національному парку «Голосіївський»