Студентський турнір з шахів та шашок — Університет «КРОК»

Новини та події

Студентський турнір з шахів та шашок

23 вересня 2020 Новини та події

Ось і добігає кінця перший місяць осені, але нашим студентам ніколи відпочивати. 21 вересня 2020 року Студентська Рада Коледжу стала організатором турніру з шахів та шашок, де першокурсники гідно та успішно виборювали першість.

Змагання відбувалось на свіжому повітрі, поруч з будівлею нашого Коледжу. Серед учасників турніру – студенти 1 курсу різних спеціальностей, які не лише дуже полюбляють грати в настільні ігри, а й компетентно показували впродовж усього турніру високий «пілотаж», витримку, креативність та обізнаність у секретах цих, без перебільшень, високоінтелектуальних видах спорту.

Учасники турніру з гри у шашки – це: Андрєєв Денис (ГРС-2), Антоненко Ольга (ЕК), Антюхова Яна (МА-2), Борщевский Богдан (КН-2), Дігтяренко Данило (ПР-2), Івансон Євгенія (ПР-1), Пятіна Катерина (ГРС-1), Тройна Софія (ФІН), Трофименко Вадим (ІПЗ-1), Хоменко Олександр (ІПЗ-2), Чернишова Софія (МА-1), Шевченко Дмитро (КН-1). Учасники турніру з гри у шахмати – це: Бельчин Микола (ПР-1), Бойко Ілля (ПР-2), Борін Андрій (МА-2), Бурлака Дмитро (МА-1), Веречанський Владислав (ГРС-1), Голуб Ілля (ІПЗ-2), Заровний Денис (КН-2), Кобилянський Артем (ІПЗ-1), Прокопик Евгеній (КН-1), Селіверстова Карина (ЕК), Тітков Іван (ГРС-2), Редько Роман (ФІН).

Переможцями турніру стали гравці, які відпрацювали три тури поспіль, йдучи впевнено до очікуваної перемоги. Зазначимо, що було дуже багато цікавих та захоплюючих поєдинків. Наприклад, у шашках склалась ситуація нічиї, що змусила учасників грати не один раунд. Ми вітаємо всіх, хто брав участь у турнірі і боровся до кінця. Завдяки старанням та наполегливості наших студентів, вдалося визначити найкращих з кращих. Отже, перемогу у грі в шахи здобули:

  • 1 місце – Прокопик Євгеній ( КН-1 )
  • 2 місце – Кобилянський Артем (ІПЗ-1)
  • 3 місце – Бурлака Дмитро (МА-1).

А у грі в шашки першість посіли:

  • 1 місце – Борщевский Богдан (КН-2)
  • 2 місце – Трофименко Вадим (ІПЗ-1)
  • 3 місце – Андрєєв Денис (ГРС-2).

Хочемо висловити вдячність суддям, які оцінювали гру студентів та слідкували, щоб змагання були чесними та справедливими, зокрема дякуємо щиро: Кондесу Олегу Петровичу, старшому викладачу секції фізичного виховання; Парою Георгію, голові Спортивного комітету; Ребекевші Костянтину, студенту 2 курсу спеціальності «Маркетинг». А також усім тим, хто допомагав організувати цей захід і зробити його максимально цікавим та безпечним. Це ще тільки початок, далі буде цікавіше. Студентська Рада Коледжу готує безліч цікавих подій!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Турнір з шахів та шашок / 21.09.2020Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Середа, 23 вересня 2020 15:45
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студентський турнір з шахів та шашок