Організаційні збори для студентів І курсу Фахового коледжу — Університет «КРОК»

Новини та події

Організаційні збори для студентів І курсу Фахового коледжу

21 вересня 2020 Новини та події

На початку вересня 2020 року у Фаховому коледжі Університету «КРОК» відбулися організаційні збори для студентів І курсу.

Традиційно на початку навчального року першокорусники мають можливість ознайомитись з керівним складом коледжу, щоб мати уявлення про тих, хто буде поруч з ними в усіх перипетіях студентського життя.

Перед студентами виступила директорка Коледжу Людмила Петрівна Сумбаєва, яка ознайомила першокурсників з можливостями, що відкриваються для них в Університеті та Коледжі. Студентів також привітали заступники директора: Леся Олександрівна Гурінова, Ірина Вікторівна Рибак та Наталія В'ячеславівна Степаненко. Завідувач відділення загальноосвітньої підготовки Світлана Вікторівна Кудряшова та методист відділення Каріна Леонідівна Цирин розповіли про організацію навчального процесу, особливості розкладу, навчальні дисципліни. Першокурсники познайомилися зі своїми кураторами, які будуть супроводжувати їх протягом періоду навчання.

За цих незвичайних карантинних умов початку нового навчального року, від усього колективу коледжу щиро бажаэмо першокурсникам успіхів у навчанні, натхнення, плідної роботи над собою, реалізації задумів і мрій!

Оновлено: Понеділок, 21 вересня 2020 16:11
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Організаційні збори для студентів І курсу Фахового коледжу