Про навчання онлайн та оффлайн: зустріч адміністрації зі студентським активом — Університет «КРОК»

Новини та події

Про навчання онлайн та оффлайн: зустріч адміністрації зі студентським активом

04 вересня 2020 Новини та події

3 вересня 2020 року в актовий залі Університеті «КРОК», належних санітарно-протиепідемічних правил і норм, відбулася зустріч адміністрації та студентського активу.

Студенти мали змогу безпосередньо поспілкуватися з адміністрацією Університету у складі першого проректора Кучка А.М., проректора з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Наконечної Н.В., проректора з науково-педагогічної роботи (навчальна робота) Літвін Н.М. та помічника проректора з науково-педагогічної роботи (навчальна робота) Гаркуші В.В., директора центру інформацінйих технологій Зіміна В.М., директора центру зі студентських питань Карапетяна О.Р., директора центру дистанціного навчання Троцька В.В.

Зустріч проходила у форматі дружнього діалогу. Вступне слово взяв перший проректор Університету. Він розпочав з того, що подібні зустрічі є вагомою складовою підвищення якості освіти. Андрій Миколайович зосередив увагу студентів на тому, яким чином проходитиме освітній процес в умовах карантину.

Наконечна Наталія Василівна, проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління), привітала студентів з початком нового начального року. Вона також зазначила, що адміністрація Університету завжди відкрита до обговорення організаційних питань, саме тому продовжує традиційні зустрічі зі студентським активом, адже комунікації та діалог між студентством і керівництвом є вагомими складовими освітнього процесу.

Літвін Наталія Миколаївна, проректор з науково-педагогічної роботи (навчальна робота), нагадала студентам про своєчасність складання академічних боргів, а також на наголосила на питанні академічної доброчесності.

Директор центру інформаційних технологій, Зімін В.М. розповів про інструменти та елементи дистанційного навчання, про додатки для онлайн-занять та переваги Office 365.

Загалом зустріч-діалог була інформативною та корисною для студентів і пройшла дуже продуктивно: студенти були активними і досить жваво ставили запитання і в свою чергу змогли отримати вичерпні відповіді на ті запитання, які їх цікавили. На завершення зустрічі перший проректор підкерслив її ефективність, а також зазначив на необхідності проводити подібні зустрічі частіше, а щоб вони не залежали від епідеміологічної ситуації, проводити їх будуть в онлайн форматі.

 

Оновлено: Понеділок, 07 вересня 2020 18:16
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Про навчання онлайн та оффлайн: зустріч адміністрації зі студентським активом