Збираємо врожай сертифікатів неформальної освіти! — Університет «КРОК»

Новини та події

Збираємо врожай сертифікатів неформальної освіти!

01 вересня 2020 Новини та події

На початку нового навчального року хочемо поділитися досвідом участі в програмі Coursera for Campus. Студенти та викладачі Навчально-наукового інституту інформаційних та комунікаційних технологій успішно пройшли он-лайн навчання від провідних університетів світу.

Загалом студенти отримали сертифікати більш ніж з 20 різних курсів відповідно до їх інтересів та вподобань. Найбільш популярними серед студентів стали наступні:

  • Programming for Everybody (Getting Started with Python), отримано 19 сертифікатів;
  • Programming Foundations with JavaScript, HTML and CSS, 8 сертифікатів;
  • Mathematics for Machine Learning: Linear Algebra, 6 сертифікатів;
  • HTML, CSS, and Javascript for Web Developers, 5 сертифікатів;
  • Python Programming Essentials, 5 сертифікатів.

Успіхи студентів були враховані викладачами під час підсумкового оцінювання з відповідних дисциплін. Викладачі також мали можливість підвищити власну кваліфікацію, отримати актуальні навички та перейняти досвід дистанційного викладання від світових лідерів освіти.

Старший викладач кафедри комп’ютерних наук Л.Б. Ігнатова успішно закінчила та отримала чотири сертифікати з наступних курсів: Introduction to HTML5; HTML, CSS, and Javascript for Web Developers; Responsive Web Design; Building Web Applications in PHP. Завідувач кафедри математичних методів та статистики А.І. Пилипенко отримала сертифікат зі спеціалізації «Statistics with Python» від Мічиганського університету.

На жаль, ситуація з COVID-19 продовжує створювати виклики та складнощі в освіті. Тому запрошуємо всіх учасників навчального процесу долучатися до глобальних ініціатив, використовувати всі можливості отримати кар’єрні переваги.

Оновлено: Вівторок, 01 вересня 2020 13:20
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Збираємо врожай сертифікатів неформальної освіти!