Організаційні збори 2020: по-новому! — Університет «КРОК»

Новини та події

Організаційні збори 2020: по-новому!

26 серпня 2020 Новини та події

26 серпня 2020 року в актовій залі Університету «КРОК» традиційно, попри усі обставини, відбулись організаційні збори професорсько-викладацького складу та навчально-допоміжного персоналу.

В актовій залі зібралась вся КРОКівська родина, на відстані не менш як 1,5 метра один від одного, у масках, але разом. Із доповіддю виступив ректор Університету «КРОК» Лаптєв Сергій Михайлович, котрий радо привітав усіх присутніх з початком нового 2020-2021 навчального року, а також з досить успішними рузельтатами Вступної кампанії 2020 року.

Наконечна Наталія Василівна, проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління), під час промови акцентувала увагу на тому, що попри незвичні обставини початку нового навчального року в карантинних умовах, КРОКівська родина готова розпочати його успішно.

Потім до усіх присутніх у залі звернулась Літвін Наталія Миколаївна, проректор з науково-педагогічної роботи (навчальна робота), котра ознайомила з організацією навчального процесу в першому семестрі 2020-2021 н.р.

Мігус Ірина Петрівна, проректор з наукової роботи, розповіла про те, яким чином проходитиме наукова діяльність в карантинних умовах.

Перший проректор Кучко Андрій Миколайович під час свого виступу звернув увагу професорсько-викладацького складу на певні оновлення в системі «e-KROK», а також на перевагах використання системи Moodle, до якої все більше інтегрується навчальний процес. Він також наголосив, що навчальий процес буде проходити у змішаній формі, а це означає активне використання дистанційних засобів навчання: Microsoft Office 365, Microsoft Teams тощо.

Щиро вітаємо КРОКівців з початком нового навчального року та бажаємо нових професійних досягнень, наукових відкриттів та особистих звершень!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Організаційні збори 2020Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: П'ятниця, 28 серпня 2020 11:52
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Організаційні збори 2020: по-новому!