Відбір на програми обміну з європейськими ЗВО! — Університет «КРОК»

Новини та події

Відбір на програми обміну з європейськими ЗВО!

04 травня 2020 Новини та події

29 квітня 2020 року відбувся конкурсний відбір студентів Університету «КРОК» на програми мобільності з європейськими закладами вищої освіти. Вперше в історії Університету конкурсний відбір проходив онлайн з використанням платформи Zoom, що дало можливість долучитися до відеоконференції, у якості слухачів, студентам, які планують брати участь у наступному конкурсі.

До складу відбіркової комісії входили: Лотарєв А.Г., начальник управління міжнародного співробітництва, Дробина А.О., керівник проектів та програм, Євченко М.С., менеджер з адміністративної діяльності, Павлова І.І., менеджер по роботі зі студентами Студентського офісу, Панова А., представник Студентської ради Університету. Студенти мали змогу обирати партнерські університети Польщі, Нідерландів, Угорщини, Литви, Латвії, Італії, Іспанії, Німеччини та Туреччини. Участь у відборі взяв 21 студент Університету «КРОК». Результати відбору доступні у фейсбук-групі KROK-Exchange.

Щиро вітаємо переможців конкурсу та бажаємо успішно пройти семестр навчання в європейському ЗВО! А тих, кому не вдалося перемогти цього разу, чекаємо на наступному відборі у жовтні 2020 року! Слідкуйте за новинами.

Оновлено: Середа, 06 травня 2020 15:29
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відбір на програми обміну з європейськими ЗВО!