Дистанційний графік навчального процесу в умовах карантину — Університет «КРОК»

Новини та події

Дистанційний графік навчального процесу в умовах карантину

31 березня 2020 Новини та події

Шановні студенти, співробітники та батьки!
Сподіваємося, Ви всі почуваєтесь добре і призвичаїлись до нових форм навчання.

Карантин продовжено – і ми й надалі будемо навчатися та працювати з використанням дистанційних технологій!

Напевно, у перші тижні карантину не все у нас, та й у Вас, виходило ідеально: не всі студенти мали паролі, не всі викладачі одразу мали змогу перейти на нові платформи. За ці два тижні ми всі навчились нового, отримали нові навички та компетентності, які стосуються, насамперед, інформаційно-комунікаційних компетентностей та вміння самонавчання.

Тому зараз для Вас, студенти, буде інформація на зразок дорожньої карти, що робитимемо далі.

Наразі, були внесені зміни в графік навчального процесу:

  • Студенти 2 та 3 курсів денної та заочної форми Університету мали приділити увагу написанню курсової роботи та завершити її написання до 06 квітня 2020 року. Надалі буде організовано дистанційний захист із використанням технічних засобів відеозв’язку на базі платформи Microsoft Teams.
    З 06 квітня 2020 року Ви отримаєте доступ до матеріалів лекцій та завдань для практичних занять та самостійної роботи в moodle та синхронних лекцій в ZOOM або Microsoft Teams.
    Про лекції в ZOOM або Microsoft Teams можна дізнатися на сайті Університету в розділі «Розклад». Усі заняття ZOOM або Microsoft Teams відображаються там.
    Матеріали в moodle Ви можете опрацьовувати за власним графіком, проте завдання виконувати до встановленої викладачем дати та завантажувати в moodle.
  • Студенти 1 та 4 курсів продовжують займатися за тим розкладом, який отримують. Проте, попереду у Вас навчально-ознайомча – для 1 курсу, та виробнича (переддипломна) практика на 4 курсі. Ми вже зараз ведемо перемовини з роботодавцями, як пройти цю практику частково чи повністю дистанційно.
  • Студенти магістратури 1 курсу. Для Вас внесені зміни в графік навчального процесу – і замість практики у Вас будуть проходити заняття з використанням дистанційних технологій навчання. Слідкуйте за розкладом!
  • Студенти магістратури 2 курсу, які через карантин не змогли захистити дипломні роботи. Ми готуємось до захисту дипломів з використанням технічних засобів відеозв’язку. Дистанційний захист буде відбуватись з використанням Microsoft Teams. Відповідні випускові кафедри або Студентський офіс зв’яжуться з вами.

У разі відсутності пароля для входу, звертайтеся, будь ласка, за електронною поштою: [email protected]

У разі інших питань, звертайтеся, будь ласка, електронною поштою у відповідний підрозділ:

Будьте здорові! Бережіть себе та своїх близьких!

Оновлено: Четвер, 02 квітня 2020 11:08
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Дистанційний графік навчального процесу в умовах карантину