«Як успішно презентувати себе роботодавцю»: майстер-клас від ЦРК для майбутніх фахівців з туризму — Університет «КРОК»

Новини та події

«Як успішно презентувати себе роботодавцю»: майстер-клас від ЦРК для майбутніх фахівців з туризму

04 березня 2020 Новини та події

Самопрезентація – найважливіша частина успішного проходження співбесіди. Саме про це йшла мова на другому майстер-класі для студентів спеціальності «Туризм» Анастасії Якименко (профконсультанта, психолога Центру розвитку кар’єри) – «Як успішно презентувати себе роботодавцю?!».

До майстер-класу долучились наймотивованіші студенти 2 курсу спеціальності «Туризм», групи Тур-18, а саме: Бовтун Альона, Григор’єва Катерина, Кулагін Нікіта, Мельниченко Крістіна, Таран Вірсавія.

Студенти мали змогу поставити свої питання стосовно «Роботи-мрії». А саме говорили про таке: що вказувати в резюме, якщо немає досвіду роботи; які питання ставить роботодавець, та як на них відповідати; як підготувати коротку розповідь про себе та свої ключові навички, щоб сподобатись роботодавцю вже з перших хвилин співбесіди та ін.

Були також розвіяні міфи стосовно очікувань роботодавців від студентів. Під час зустрічі учасники майстер-класу із зацікавленістю долучались до дискусії та давали позитивний зворотній зв'язок.

Кафедра туризму висловлює глибоку вдячність пані Анастасії за майстерність та професіоналізм, а Центру розвитку кар’єри – в особі директора, пана Карлова Олександра Федоровича, величезну вдячність за багаторічну плідну співпрацю!!!

Дякуємо студентам за участь та активну життєву позицію!!!

Оновлено: П'ятниця, 06 березня 2020 11:07
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «Як успішно презентувати себе роботодавцю»: майстер-клас від ЦРК для майбутніх фахівців з туризму