«Історія одного успіху: люди, які поруч» Н.Д. Кахута — Університет «КРОК»

Новини та події

«Історія одного успіху: люди, які поруч» Н.Д. Кахута

17 лютого 2020 Новини та події

11 лютого 2020 року в Міжнародний день жінок в науці в рамках проєкту «Історія одного успіху: люди, які поруч» відбулася зустріч з Надією Дмитрівною Кахутою.

Ми багато говоримо про те, що потрібно робити аби стати успішним. Проте багато в чому успішність людини полягає саме у її характері та емоційному інтелекті – здатності приділяти улюбленій справі більшість часу та ефективно керувати своєю емоційною сферою. Такою людиною є наша колега, декан факультету економіки підприємництва, викладач кафедри комп'ютерних наук Надія Дмитрівна Кахута.

З вітальним словом виступила Наталія Василівна Наконечна, проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління), яка розповіла про ті нагороди і подяки, які Надія Дмитрівна отримала працюючи в Університеті «КРОК». А до цього була плідна, наполеглива, творча праця в Київському механіко-технологічному коледжі. Про це ми і дізналися з розповіді Надії Дмитрівни. Наполеглива, товариська, принципова, строга, вимоглива, але в той же час ніжна, любляча мама, дружина та бабуся, яка вдало поєднує роботу з особистим життям, має такі захоплення: водій з 20 річним стажем, любить плавати, вишивати, подорожувати. Вже в цьому році вона відвідала 4 країни: Чехія, Швеція, Данія, Швейцарія.

Надія Дмитрівна порадила учасникам проєкту зосередитися на кінцевій цілі. Адже, на шляху до успіху завжди будуть виникати обставини, які відволікатимуть; будуть перепони, проте ніколи не потрібно здаватися!

Дуже приємно, що до заходу долучилися колеги з Київського механіко-технологічного Коледжу, де надія Дмитрівна пропрацювала близько 25 років.

Медіа-група «КМG» Університету «КРОК» підготувала відеосюрприз з побажаннями та враженнями від співпраці з Н.Д. Кахутою. Інтерв'ю давали колеги, студенти та випускники. І всі учасники відгукувались з теплотою, приємністю та незабутніми миттєвостями від спілкування з цією надзвичайно сильною, вольовою, вимогливою людиною...

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Історія одного успіху: Кахута Надія Дмитрівна / КЕПІТ / 11.02.2020Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 07 травня 2020 11:57
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «Історія одного успіху: люди, які поруч» Н.Д. Кахута