Професійна студія «Як вижити турагентству на сучасному туристичному ринку» — Університет «КРОК»

Новини та події

Професійна студія «Як вижити турагентству на сучасному туристичному ринку»

10 лютого 2020 Новини та події

28 січня 2020 року для студентів 2-4 курсів спеціальності «Туризм» було проведено майстер-клас від директорки Туристичної компанії «Gudkovska inc&Travelmania» Юлії Гудковської в рамках програми «Школа професійного зростання».

Коло питань стосувалось специфіки роботи туристичного агентства в сучасних ринкових умовах. Останнім часом на туристичному ринку спостерігається суттєве збільшення кількості туристів, які самостійно організують свою подорож. У зв’язку з цим неодноразово піднімалось питання щодо перспектив існування турагентств, прибутковості їх діяльності.

Під час зустрічі Юлія Гудковська запевнила студентів, що турагентство, де приділяють значну увагу якості обслуговування туристів, має перспективи для зростання. Туристична компанія «Gudkovska inc&Travelmania» на ринку туристичних послуг вже понад 10 років. В грудні 2019 року успіх компанії було визнано Першою премією на MAXX ROYAL & VOYAGE HOTELS REWARDS серед 1500 агентств.

Під час зустрічі директорка розповіла про свій шлях у туризмі (Юлія має професійну туристичну освіту), поділилась власним досвідом та деякими лайфхаками якісного туристичного обслуговування. Наприклад, як працювати з футбольними командами, VIP-туристами, в корпоративному обслуговуванні. Досвід спортивного туризму, отриманий під час навчання, також став у нагоді. Наразі Юлія Гудковська представляє ексклюзивні туристичні програми до печери «Атлантида» (Хмельницька область). І ще безліч цікавих проектів!

Під час зустрічі студенти ніби побачили життя очима турагента. Такі зустрічі дають краще розуміння сутності майбутньої професійної діяльності, формують професійне мислення.

Наприкінці зустрічі Ю. Гудковська відповіла на запитання студентів. Не менш важливим є те, що директорка озвучила ключові вимоги роботодавців щодо практикантів та працівників, побажання щодо рівня їх теоретичної підготовки, знання мов та психологічних якостей, які допоможуть кращій адаптації в професії. Дякуємо пані Юлії за цю зустріч!

Кафедра туризму висловлює щиру вдячність Юлії Гудковській за щирість, високий професіоналізм, закоханість у справу! Сподіваємось на подальшу співпрацю!!!

Кафедра туризму висловлює щиру вдячність Міхо Олені Іванівні – доценту кафедри туризму за професійну організацію практико-орієнтованого заходу та високий професіоналізм!!!

Дякуємо усім студентам за участь!!!

Оновлено: Понеділок, 10 лютого 2020 11:59
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Професійна студія «Як вижити турагентству на сучасному туристичному ринку»