Ярмарок вакансій: збудуй своє професійне майбутнє вже зараз! — Університет «КРОК»

Новини та події

Ярмарок вакансій: збудуй своє професійне майбутнє вже зараз!

02 грудня 2019 Новини та події

28 листопада 2019 року з 11.00 до 15.00 читальна зала бібліотеки Університету перевтілилась у платформу для зустрічі з фахівцями топових компаній, нових знайомств та експрес-співбесід, оскільки саме тут проходив Ярмарок вакансій «КРОК до кар'єри».

Студенти мали змогу пройти профорієнтацію, дізнатися про актуальні вакансії від компаній, отримати пропозиції проходження практики та стажування, а також отримати презенти від роботодавців: брендові сувеніри і смаколики.

Серед компаній на Ярмарці були представлені: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare, Ашан Україна, Deloitte, ТОВ «Фора», ТОВ «Епіцентр К», Lifecell, АТ Таскомбанк, Мережа туристичних агентств «Поїхали з нами», Київське РУ ПриватБанк, ГУ Національної поліції у м. Києві, «Юридична компанія «Касьяненко і партнери», ТОВ «ДЦ Україна» (Watsons Україна), ТОВ «Мастер - авіа», ПАТ «Центренерго», ТОВ «Сіті Гранд», Управління освіти Деснянської РДА, ТОВ «Сільпо -Фуд», ТОВ «Ізі кредит», ТОВ «Зара Україна», ТОВ «Неткрекер», ТОВ «Кад-медіа», ТОВ «Новус Україна», КП «Київпастранс», Тролейбусне депо №2 ПрАТ «АК «Київводоканал», КП Київський метрополітен.

Крім того, варто відзначити, що захід було орієнтовано і на осіб з інвалідністю, адже 3 грудня у всьому світі святкують Міжнародний день інвалідів.

Щиро дякуємо Центру розвитку кар'єри, Київському міському центру зайнятості, Київському міському Центру соціальної, професійної та трудової реабілітації інвалідів, Асоціації випускників Університету «КРОК» за проведення такого вкрай необхідного для всіх студентів заходу, а також усім компаніям-партнерам – за участь!

 

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Ярмарка вакансій / ЦРК / 28.11.2019Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Понеділок, 02 грудня 2019 15:03
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Ярмарок вакансій: збудуй своє професійне майбутнє вже зараз!