Результати XIII профорієнтаційного табору PROF CAMP — Університет «КРОК»

Новини та події

Результати XIII профорієнтаційного табору PROF CAMP

06 листопада 2019 Новини та події

1 листопада 2019 року завершився XIII профорієнтаційний табір для школярів PROF CAMP.

Впродовж тижня, починаючи з 28 жовтня, кожного дня учасники проєкту відвідували тренінги, які допомагали школярам дізнатися про професію та заглибитися у нові аспекти розуміння даної спеціальності.Школярі, а вже зовсім скоро майбутні вступники прийшли на проєкт з бажанням обрати майбутню професію, адже, саме для цього і було створено проєкт PROF CAMP.

Вони відкрили для себе новий багатогалузевий світ спеціальностей. Проєкт надав можливість прослухати тренінги з найрізноманітніших предметів та обрати ту професію, яка ближче до душі.

Завдяки цьому наповнили тиждень осінніх канікул новими знайомствами не лише з іншими дітьми, а й з численною кількістю корисної інформації, яка стане у нагоді при обранні життєвого шляху. Наші майбутні вступники провели натхненні, яскраві та чудові вихідні у колі нових друзів та цікавих зустрічей. За час проєкту було проведено: 6 тренінгів присвячених професіям, 2 цікаві екскурсії у спеціалізоване середовище, які наочно показали спеціальність, 2 тренінги із будування цілей та команди та неймовірна фінансова гра. На закритті учасники розповідали про обраний фах під час презентації «Моя професійна мрія». За активну участь у проєкті та представлення своїх презентацій студенти отримали подарунки від компаній партнерів проєкту та Університету «КРОК».

Під час табору також проводився фото конкурс у соціальних мережах для учасників проєкти. Переможцем конкурсу стала Тетяна Мала, яка отримала круту поясну сумку від Choice - рюкзаки made in UA.

Усі учасники отримали подарунки під час розіграшу лотереї від Університету «КРОК» – сертифікати на знижку розміром 10% на оплату першого навчального півріччя, а також інші корисні призи.

Організатори табору висловлюють вдячність партнерам та компаніям, які підтримали проєкт і долучилися до його реалізації. Щира подяка висловлюється: компанії CHOICE, Асоціації випускників Університету «КРОК», Центру Розвитку Кар’єри Університету. Окрему подяку висловлюємо викладачам, спікерам проекту, Савельєву Євгенію, Кондес Тетяні, Сингаївській Ірині, Пижову Олександру, Азояну Артему, Лоліні Надії, Полісученко Анні, Румику Ігору та Бровкіній Олесі.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

ProfCamp 2019 / SPG / 28.10.2019 - 31.10.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 21 листопада 2019 16:29
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Результати XIII профорієнтаційного табору PROF CAMP