КЕПІТ реалізував міський англомовний проєкт «Відеоролик на роликах» на тему «Вирішення конфліктів мирним шляхом — Університет «КРОК»

Новини та події

КЕПІТ реалізував міський англомовний проєкт «Відеоролик на роликах» на тему «Вирішення конфліктів мирним шляхом

06 листопада 2019 Новини та події

 24 жовтня 2019 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій Університету «КРОК» було реалізовано англомовний проєкт «Відеоролик на роликах» на тему «Вирішення конфліктів мирним шляхом».

Захід відбувався в рамках регіонального освітнього проєкту «Крок до співпраці». Учасниками заходу стали дванадцять навчальних закладів міста – учасників Міжнародного проєкту «Асоційовані школи ЮНЕСКО», а також навчальні заклади регіональної партнерської мережі. Реалізація проєкту відбулася за підтримки: відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Управління державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у місті Києві; відділу молоді та спорту Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.

За задумом організаторів команди учасників мали підготувати англомовні відеоролики, що розкривали б їх власне ґрунтовне бачення сутності конфліктів серед підлітків, а також мистецьке, творче бачення змісту, витоків, шляхів подолання та попередження практики булінгу. Під час заходу команди мали змогу дати коментар до власної творчої відеороботи.

Почесне журі Конкурсу очолили: начальник відділу молоді та спорту Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Шевцова Юлія Миколаївна; головні спеціалісти відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Управління державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у місті Києві – це Легкий Орест Володимирович та Сафонова Юлія Юріївна; член Наглядової Ради Всесвітньої Організації People to People International, директор туристичної агенції «Travel&Study Consulting» Будівська Ганна Едуардівна; керівниця громадської організації «Молодіжний клуб «Компас», авторка та керівниця міського освітнього проєкту «Школа аніматорів з протидії булінгу» та унікальної методики «Театр-форум» Логгінова Людмила Петрівна; керівниця студентської медіа-групи KMG, менеджер з програм розвитку Департаменту зв’язків з громадськістю Університету «КРОК» Анастасія Наконечна.

З натхненним вступним словом до учасників заходу звернулись: фаховий перекладач англійської мови, висококваліфікований медійник, улюблений викладач іноземної мови студентів КЕПІТу, доцент кафедри міжнародних відносин та журналістики Університету «КРОК» – Далявська Тетяна Петрівна; проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Університету «КРОК» Наконечна Наталія Василівна.

Модерували захід – авторка та засновниця проєкту «Відеоролик на роликах», директор Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Сумбаєва Людмила Петрівна, а також заступник директора Коледжу, доцент кафедри міжнародних відносин та журналістики Університету «КРОК» Рибак Ірина Вікторівна. Під час заходу керівниця громадської організації «Молодіжний клуб «Компас», авторка та керівниця міського освітнього проєкту «Школа аніматорів з протидії булінгу» Логгінова Людмила Петрівна та студентська проєктна група з протидії булінгу КЕПІТу на чолі з випускницею цього освітнього проєкту студенткою III курсу КЕПІТу Анною Горбань презентували фрагмент унікальної інтерактивної методики «театр-форум» з проблематики булінгу за участю учнів –конкурсантів. Крім того, для учасників проєкту був проведений прецікавий медійний майстер-клас щодо секретів сучасних соцмереж від члена конкурсного журі Анастасії Наконечної.

Насамкінець, найкращі творчі роботи команд учасників були відзначені особливими подарунками, сувенірами. Адже всі команди були натхненні, сміливі, креативні та щирі. Про це свідчать унікальні призові номінації, визначені членами журі: «Найкраща акторська гра», «Найкреативніший сценарій», «Найкращі спецефекти», «Вражаючі емоції», «Найрефлексивніше відео», «Dream Team in action». Також щиро вітаємо переможців конкурсу – це Комунальний заклад «Навчально-виховний комплекс «Спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням української мови – гімназія No39 імені гетьмана України Богдана Хмельницького» Деснянського району міста Києва.

Висловлюємо величезну вдячність всім учасникам проєкту та щиро бажаємо подальших творчих звершень, дуже сподіваємося на продовження плідної співпраці.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Англомовний проєкт «Відеоролик на роликах» / КЕПІТ / 24.10.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 07 листопада 2019 09:44
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » КЕПІТ реалізував міський англомовний проєкт «Відеоролик на роликах» на тему «Вирішення конфліктів мирним шляхом