Круглий стіл «Києво-Печерська лавра як об’єкт ЮНЕСКО» для студентів спеціальності «Туризм» — Університет «КРОК»

Новини та події

Круглий стіл «Києво-Печерська лавра як об’єкт ЮНЕСКО» для студентів спеціальності «Туризм»

04 листопада 2019 Новини та події

18 жовтня 2019 року студенти 3-4 курсів спеціальності «Туризм», члени наукового гуртка «Спадщина ЮНЕСКО як туристичний ресурс», на базі відділу міжнародного співробітництва Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника, стали учасниками круглого столу «Києво-Печерська лавра як об’єкт ЮНЕСКО.

Управління всесвітньою спадщиною ЮНЕСКО в Україні», разом зі своїм наставником Мелько Людмилою Федорівною – завідувачем кафедри туризму Університету «КРОК».

Університет «КРОК» вже багато років активно співпрацює з унікальним заповідником, підписаний договір про співпрацю ще у 2014 році.

Кроківців гостинно приймали Єгорова Катерина Володимирівна – начальник відділу міжнародного співробітництва, член Національної комісії України у справах ЮНЕСКО та Недзельська Дарина Юріївна – фахівець 1 категорії відділу, національний координатор з питань Конвенції про охорону всесвітньої природної та культурної спадщини.

Надзвичайно цікавою вийшла бесіда та дискусія щодо особливостей управління спадщиною ЮНЕСКО в Україні, проблем та перспектив використання об’єктів як туристичного ресурсу, у т.ч. Києво-Печерської лаври.

На круглому столі студенти поділилися враженнями від участі, у якості волонтерів, у Міжнародному семінарі керівників об’єктів всесвітньої спадщини ЮНЕСКО «Жива релігійна спадщина всесвітнього значення – спільне управління та стале використання», організатором якого став Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник за сприяння Міністерства культури України.

Вони захоплено розповідали про захід та свій унікальний досвід щодо участі, як майбутніх фахівців з туризму!

Пані Катерина та пані Дарина вручили кроківцям Почесні подяки щодо участі у Міжнародному семінарі!!!

Університет «КРОК», кафедра туризму висловлюють щиру вдячність Єгоровій Катерині та Недзельській Дарині за гостинність, високий професіоналізм, закоханість у справу, щиру дружбу та багаторічне партнерство!!!

Оновлено: Понеділок, 04 листопада 2019 15:38
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Круглий стіл «Києво-Печерська лавра як об’єкт ЮНЕСКО» для студентів спеціальності «Туризм»