Студенти-журналісти відвідали «Інтерньюз-Україна» — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти-журналісти відвідали «Інтерньюз-Україна»

15 жовтня 2019 Новини та події

2 жовтня 2019 року міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» гостинно приймала студентів першокурсників спеціальності «Журналістика» Університету «КРОК», які завітали на екскурсію.

Вже стало чудовою традицією відвідування студентами-журналістами Університету «КРОК» нашого партнера МГО «Інтерньюз-Україна».

Під час екскурсії студенти дізналися про нові проєкти, а також ті, що були започатковані раніше. Відвідування студентами подібних заходів є чудовою нагодою побачити роботу справжніх журналістів професіоналів. «Інтерньюз-Україна» є активними розробниками Стратегії комунікування теми євроінтеграції України. Разом з регіональними медіа вони долучилися до пояснення суспільству суті Угоди про Асоціацію з ЄС. Крім того, під час екскурсії поділилися цікавим доробком – створенням практичного посібника про досвід країни, що переживає тривалу інформаційну війну.

Для студентів стало зрозумілим, що така авторитетна організація на ринку медіа знається на питаннях комунікації, освіти та консалтингу. Крім того, їх завданням є підвищення стандартів роботи журналістів. З такими тренерами наші майбутні журналісти просто зобов’язані також стати справжніми професіоналами своєї справи!

Оновлено: Середа, 16 жовтня 2019 14:34
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти-журналісти відвідали «Інтерньюз-Україна»