Іноземні студенти завітали до Київського зоопарку — Університет «КРОК»

Новини та події

Іноземні студенти завітали до Київського зоопарку

14 червня 2019 Новини та події

У рамках вивчення курсу «Країнознавство» іноземні студенти підготовчого відділення разом із викладачем Чертковою О.В. відвідали Київський зоопарк.

Студенти з інших країн мали нагоду детальшіе познайомитися з колекцією тварин, побачити найбільших сухопутних хижаків та травоїдних нашої планети: слона, жирафів, бегемота, левів, тигрів, зубрів, горилу та ін.

Вони із захопленням розглядали тварин, читали відомості про них, запам'ятовували українські назви та розповідали про спосіб життя й утримання тварин на своїй Батьківщині, адже деяких з них можна з вірогідністю й легкістю зустріти на вулицях міст африканських країн.

Під час оглядово-пізнавальної екскурсії студенти також мали можливість прогулятися мальовничими куточками та алеями зоопарку, де нещодавно були проведені ландшафтні реконструкції. Вони робили світлини на згадку і вирушали із зоопарку з гарним і позитивним настроєм, заряджені енергією живої умиротвореної природи, у метушливе місто цивілізації!

Подібні екскурсійні заходи допомагають студентам з інших країн більше дізнаватись про природу України, її пам'ятки та культуру в цілому.

Оновлено: П'ятниця, 14 червня 2019 11:52
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Іноземні студенти завітали до Київського зоопарку