Мистецька студія «Арт-КЕПІТ» – кращий проект 2019 року — Університет «КРОК»

Новини та події

Мистецька студія «Арт-КЕПІТ» – кращий проект 2019 року

24 травня 2019 Новини та події

Цьогоріч у Коледжі засновано чимало яскравих, перспективних та успішних нових проектів. Серед них – мистецька студія «Арт-КЕПІТ», яка під час урочистого святкування Дня народження Університету відзначена номінацією «Кращий проект 2019 року».

За визначенням засновника та керівника студії – заступника директора Коледжу з наукової та методичної роботи І.В. Рибак: «Проект спрямований, в першу чергу, на формування у студентської молоді естетичного та мистецького відчуття світу». Водночас родзинкою проекту, за її словами, є «становлення студентського театру у Коледжі, розвиток у студентів акторської та сценічної майстерності, ораторського мистецтва».

Дебют студії відбувся під час історико-мистецького проекту «Україна – соборна» (8 лютого 2019 року, відзначення 100-річчя з Дня Соборності України) для шкіл-партнерів Міжнародного проекту ЮНЕСКО та шкіл партнерської мережі Університету «КРОК». Учасники студії відкрили захід власним вражаючим поетичним перформансом. Його глядачами стали представники 15 навчальних закладів, викладачі, студенти, співробітники Університету.

Натхнення та творчість учасників студії спонукали їх продовжувати креативити. Від романтичної поетичної постановки під час Літературно-мистецької вітальні «Зустріч з коханням» до вражаюче гострої, актуальної та емоційної постановки «Триптих «Доля, Муза, Слава Т. Шевченка» на відзначення 205-річчя з народження українського Генія. Відзначимо, що всі постановки є авторським баченням керівника проекту І.В. Рибак та результатом спільної роботи студентського творчого колективу студії.

Безперечно, засновниками та натхненниками студії є неймовірно талановиті студенти Коледжу. Так, свій успішний сценічний дебют в рамках студії здійснили: Катерина Водич, Єлизавета Гороховська-Лагодзінська, Анастасія Клепова, Нікіта Маруховський, Валерія Ходаковська.

Керівник студії І.В. Рибак висловлює вдячність всім учасникам проекту, адже завдяки їх щирій, справжній дружній підтримці, довірі та вірі у проект він здобув таку почесну відзнаку. Адже найцінніше в цьому проекті є непідробне відчуття єдності та взаємоповаги, щирої радості учасників від спільної творчості.

Без перебільшень ці слова стосуються в першу чергу найактивніших учасників студії, надзвичайно позитивних та творчих, щирих та яскравих: Діани Луценко та Валентина Янчарука, Соломії Кашуби та Катерини Товкач, Зоряни Атлас та Аніти Тю, Олега Євка, Олега Бойка та Олександра Донця. Адміністрація Коледжу, керівник студії висловлюють вдячність студентам за самовіддану підтримку проекту. Щиро сподіваємося, що завдяки такій чудовій команді мистецька студія «Арт-КЕПІТ» ще неодноразово завоює серця своїх глядачів.

Оновлено: П'ятниця, 27 березня 2020 11:06
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Мистецька студія «Арт-КЕПІТ» – кращий проект 2019 року