Студент КЕПІТу опублікував у співавторстві історико-правове дослідження на сторінках української газети — Університет «КРОК»

Новини та події

Студент КЕПІТу опублікував у співавторстві історико-правове дослідження на сторінках української газети

23 квітня 2019 Новини та події

Упродовж листопада 2018 року – лютого 2019 року в газеті «Гостомель сьогодні» вийшла серія наукових публікацій – історико-правових розвідок на тему «Всякому городу нрав і права» або «Розвідка до основ магдебурзького права».

Пишаємося, що співавтором дослідження став студент III курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій спеціальності «Право» Богдан Ніколенко, а також відомий письменник, журналіст, постійний дописувач видання «Гостомель сьогодні» Валентин Собчук.

У цій публікації досить ґрунтовно та аргументовано розкрито особливості впровадження магдебурзького права в Україні, проаналізовано його характерні риси, визначено місце Гостомеля у впровадженні магдебурзького права в Україні.

Щиро вітаємо Богдана з творчим авторським дебютом та бажаємо йому нових визначних успіхів на ниві письменницької майстерності!

Оновлено: П'ятниця, 26 квітня 2019 09:42
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студент КЕПІТу опублікував у співавторстві історико-правове дослідження на сторінках української газети