Відкрита лекція від кафедри дизайну для студентів-туристів — Університет «КРОК»

Новини та події

Відкрита лекція від кафедри дизайну для студентів-туристів

01 квітня 2019 Новини та події

21 березня 2019 року члени наукового гуртка «Спадщина ЮНЕСКО у туризмі», студенти 2-3 курсу спеціальності «Туризм», стали учасниками пізнавальної лекції «Таємними стежками мистецтва: від варварства до сьогодення» від Лоліної Надії Анатоліївни – завідувача кафедри дизайну Університету «КРОК», кандидата мистецьких наук, доцента.

Студенти поринули у прекрасний світ мистецтва. Креативно та своєрідно були представлені питання щодо стилів мистецтва, особливо сучасного, мотивації сучасних митців, дизайнерів стосовно творчості та арсеналу, наведені унікальні приклади мистецьких зразків різних історичних епох.

Надзвичайне пожвавлення серед учасників лекції викликало питання щодо символів тату, його стилістичних напрямків, а особливо – його «необхідності» та «безпеки» для людини.

Надія Анатоліївна багато подорожує, тому із власного досвіду ділилася враженнями від відвідування унікальних музеїв світу.

Майбутні фахівці туристичної сфери мають володіти широким світоглядом, різнобарвним спектром знань, особливо ті, які планують пов’язати своє життя з екскурсійною діяльністю. Тому лекції з мистецтвознавства від фахівців є важливим етапом підготовки студентів.

Висловлюємо глибоку вдячність Лоліній Надії Анатоліївні за високий професіоналізм, глибокі знання, закоханість у справу та чекаємо на подальші творчі зустрічі!

Оновлено: Вівторок, 02 квітня 2019 16:46
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відкрита лекція від кафедри дизайну для студентів-туристів