Літературно-мистецька вітальня: зустріч з А. Паламаренком та А. Радзіховським — Університет «КРОК»

Новини та події

Літературно-мистецька вітальня: зустріч з А. Паламаренком та А. Радзіховським

27 березня 2019 Новини та події

25 березня 2019 року відбулася зустріч, яка поєднала одразу два проекти – «Історія одного успіху» та «Літературно-мистецька вітальня», оскільки імениті гості заходу в своєму житті написали Історію Успіху, а до того це ще й талановиті в світі мистецтва люди…

На запрошення проректора Університету «КРОК», Надзвичайного і Повноважного Посла України, художника-кераміста Дмитра Івановича Ткача до нас завітали: український майстер художнього слова, Герой України, народний артист України, лауреат Національної премії ім. Т.Г. Шевченка Анатолій Нестерович Паламаренко та відомий подвижник медицини і мистецтва, учений-хірург, художник-графік і пейзажист, педагог, поет і громадський діяч Анатолій Павлович Радзіховський.

Студенти та співробітники познайомилися детальніше з творчістю гостей, із захопленням слухали поезію та життєвий шлях А.П. Радзіховського, гуморески Павла Глазового та усмішки Остапа Вишні у виконанні А.Н. Паламаренко.

Деякі студенти Коледжу теж підготувалися і декламували напам'ять поезії та усмішки. На завершення гостям подарували пам'ятні сувеніри з символікою Університету.

Загалом проектна діяльність Коледжу надзвичайно різноманітна: наші студенти і колеги ініціюють створення нових проектів, оскільки вони роблять життя більш змістовним, насиченим, наповнюють новими емоціями, дають можливість пізнання цінностей.
Дякуємо всім, хто організовує та проводить подібні зустрічі, залучає студентство глибше пізнавати художнє слово, детальніше знайомитись зі світом мистецтва!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Літературно-мистецька вітальня / КЕПІТ / 25.03.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 28 березня 2019 17:27
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Літературно-мистецька вітальня: зустріч з А. Паламаренком та А. Радзіховським