Практико-орієнтована підготовка фахівців з туризму як вимога часу — Університет «КРОК»

Новини та події

Практико-орієнтована підготовка фахівців з туризму як вимога часу

22 березня 2019 Новини та події

11 березня 2019 року на кафедрі туризму відбувся ІІ науково-практичний круглий стіл «Практико-орієнтована підготовка фахівців з туризму як запорука відповідального бізнесу».

Проект був започаткований у минулому році з нагоди 5-річчя кафедри туризму. Практична підготовка студентів є головним кредом сучасної освіти. Тому Університет «КРОК» максимально сприяє розвитку практико-орієнтованої спрямованості спеціальності «Туризм».

Цього року у дружньому колі обмінялися досвідом, поділилися думками щодо ефективної підготовки майбутніх фахівців з туризму представники кафедри туризму, Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, представники туристичного бізнесу, партнери Університету «КРОК».

  •   Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму поділилася думками щодо розвитку та удосконалення практико-орієнтованого напряму підготовки, представила та проаналізувала спектр практико-орієнтованих заходів поточного навчального року, висвітлила основні проблеми.
  •   Колток Лариса Анатоліївна – директор туристичного підприємства «Київград-Тур» поділилася власним досвідом щодо організації туристичного бізнесу, наголосила на важливості вчити студентів методиці проведення турів на практиці, поділилася враженнями від спілкування з кроківцями-студентами під час екскурсії по Києву та до Батурина в поточному навчальному році.
  •   Вертегел Андрій Григорович – президент громадської організації «Київський слов’янський університет», давній партнер нашого університету, поділився досвідом та думками щодо розвитку туризму, у т.ч. на Чернігівщині (Сокиринський архітектурно-парковий комплекс), та залучення до цього студентів.
  •   Вайнорес Ірина Григорівна – завідувач економічного відділення і відділення сфери обслуговування Коледжу економіки, права та інформаційних технологій підкреслила важливість командної роботи кафедри туризму та Коледжу щодо підготовки майбутніх фахівців з туризму.

Кафедра туризму висловлює щиру вдячність Колток Ларисі Анатоліївні, Вертегелу Андрію Григоровичу, Вайнорес Ірині Григорівні, усім учасникам та організаторам заходу за багаторічне партнерство, професіоналізм, щиру дружбу!

Оновлено: Понеділок, 25 березня 2019 16:07
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Практико-орієнтована підготовка фахівців з туризму як вимога часу