Урочисте відкриття виставки Д.І.Ткача — Університет «КРОК»

Новини та події

Урочисте відкриття виставки Д.І.Ткача

21 березня 2019 Новини та події

20 березня 2019 року відбулося урочисте відкриття виставки художника-кераміста, Надзвичайного і Повноважного посла України, проректора Університету «КРОК» Дмитра Івановича Ткача.

У приміщенні Мистецького центру «Шоколадний будинок» урочисто відкрили творчу виставку «Мій любимий Будапешт!» художника-кераміста, Надзвичайного і Повноважного посла України, проректора Університету «КРОК» Дмитра Івановича Ткача.

Це вже не перша виставка творчих робіт відомого художника-кераміста. Раніше роботи Дмитра Івановича можна було неодноразово побачити в мистецьких центрах, на виставках, у приватних колекціях у Німеччині, Угорщині, України, а також у стінах Університету «КРОК» у рамках проекту «КРОК – простір для творчості!».

На відкритті серед рідних та друзів були присутні шановані гості: Іштван Ійдярт, Високоповажний, Надзвичайний посол Угорщини в Україні; А.В. Чебикін, Президент Національної академії мистецтв України, академік, проректор Національної академії образотворчого мистецтва та архітектури; С.М. Лаптєв, професор, Ректор Університету «КРОК»; В.С. Огризко, український дипломат, міністр закордонних справ України з грудня 2007 до березня 2009 р., Надзвичайний і повноважний посол України; Є.Р. Бершеда, український дипломат, перший заступник директора – завідувач відділу Інституту законодавства Верховної Ради України; А.П. Радзіховський, доктор медичних наук, заслужений діяч науки і техніки України, заслужений художник України, академік української академії наук, лауреат Державної премії України; І.В. Блозовська, засновник та головний редактор International Media Group «Diplomat».

Першим до вітального слова долучився Іштван Ійдярт. Він з радістю наголосив на неперевершеному таланті автора та привітав з успішним відкриттям виставки. А.В. Чебикін підкреслив, що у творчому доробку Дмитра Івановича неодноразово прослідковуються нотки Угорщини, а В.С. Огризко, вітаючи з відкриттям виставки, побажав творчих успіхів та натхнення.

Серед численних привітань на адресу автора з вітальним словом виступив і Ректор Університету «КРОК» Сергій Михайлович Лаптєв, який зазначив, що виставка «Мій любимий Будапешт!» – це знакова подія, адже творчість Дмитра Івановича заслуговує особливої уваги і є прикладом для наслідування для тих, хто навчається витонченого мистецтва кераміки.

Наприкінці урочистої церемонії автор ще раз подякував усім гостям та присутнім за приємні слова на адресу його творчості та побажав приємного перегляду мистецьких робіт.

Усі поціновувачі творчості Дмитра Івановича впродовж кількох тижнів можуть відвідати виставку, яка знаходиться у приміщенні Мистецького центру «Шоколадний будинок».

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Виставка Д.І. Ткача «Мій любимий Будапешт!» / 21.03.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

 
Оновлено: Вівторок, 26 березня 2019 16:12
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Урочисте відкриття виставки Д.І.Ткача