Фестиваль неідеальних людей в Університеті «КРОК» — Університет «КРОК»

Новини та події

Фестиваль неідеальних людей в Університеті «КРОК»

18 березня 2019 Новини та події

16 березня 2019 року в Університеті «КРОК» відбулося грандіозне дійство – психолого-освітньо-сімейний захід «Фестиваль неідеальних людей».

У фестивалі взяли участь близько 300 учасників. Було проведено понад 20 майстер-класів, тренінгів, трансформаційних ігор, квестів для фахівців-психологів та майбутніх психологів, для старшокласників, підлітків та їхніх батьків.

 
 

«Фестиваль неідеальних людей» – це освітньо-родинний психологічний фестиваль. Ми всі прагнемо до ідеалу, але знаємо, що меж досконалості немає, тому мета нашого заходу – наблизити до людей психологію, пропагувати психологію не просто як галузь науки, а як галузь практики, яка покликана допомагати людям. Ми провели дослідження, в якому виявили, які категорії людей найбільше потребують допомоги. Виявили, що це, по-перше, підлітки, а по-друге – їхні батьки. Тому що підліткова криза спричинює певні проблеми, у цьому віці батькам, як і їхнім дітям, складно переживати цей період. Тому на нашому фестивалі ми представимо майстер-класи, які проводитимуть і студенти-психологи, і випускники, і викладачі нашого Університету. Це перший такий фестиваль, але він буде щорічним. Захід проводиться безкоштовно, вхід вільний для всіх охочих..»,  – повідомила директор ННІ психології Університету «КРОК», кандидат психологічних наук, доцент Ірина Валентинівна Сингаївська.
За її словами, під час заходу велику увагу приділено питанням, які повинні знати батьки, щоб виховати дітей щасливими, гідними особистостями.
Учасники отримали корисні знання з практичної психології, оволоділи окремими інструментами особистісного та професійного розвитку. Цей фестиваль в Університеті «КРОК» стане традиційним заходом.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Фестиваль неідеальних людей / Університет / КЛБ / 16.03.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 19 березня 2019 11:51
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фестиваль неідеальних людей в Університеті «КРОК»