Туризм: екскурсія до готелю «Братислава» — Університет «КРОК»

Новини та події

Туризм: екскурсія до готелю «Братислава»

26 лютого 2019 Новини та події

22 лютого 2019 року студенти 3 курсу спеціальності «Туризм» у рамках вивчення дисципліни «Організація ресторанного обслуговування» та програми «Школа професійного зростання для майбутніх фахівців туристичної сфери» відвідали готель «Братислава».

Під час екскурсії студенти познайомилися з номерним фондом готелю, відвідали номери люкс, напівлюкс та стандарт, мали змогу побачити ресторан та новий спортивний зал.

Надзвичайно сподобався ресторан, який має зручну конфігурацію, завдяки чому можливо проводити декілька заходів одночасно. У теплу пору року він приймає відвідувачів на літній терасі, де відпочити та спробувати різноманітну кухню може кожен гість не тільки готелю, але й міста. Цікавинка ресторану в тому, що там проводилися зйомки телешоу "Майстер-Шеф. Діти".

Студенти з великим задоволенням познайомилися з готелем, поспілкувалися з гостинними працівниками, професіоналами своєї справи.

Кафедра туризму висловлює щиру подяку співробітникам готелю «Братислава» – Настоящій Олені Володимирівні – начальнику відділу кадрів та Болбат Ларисі – менеджеру по персоналу.

Надзвичайно приємно, що пані Лариса Болбат (Бурмістрова) є випускницею аж двох спеціальностей Університету «КРОК», навчалася за якими на відмінно. Пишаємося нашими випускниками!

Дякуємо Крюковській Валентині Григорівні за організацію екскурсії та всім учасникам заходу!

Оновлено: Середа, 27 лютого 2019 10:07
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Туризм: екскурсія до готелю «Братислава»