Туризм: професійна студія «Особливості організації фуршетів» — Університет «КРОК»

Новини та події

Туризм: професійна студія «Особливості організації фуршетів»

19 лютого 2019 Новини та події

15 лютого 2019 року студенти 3 курсу спеціальності «Туризм» у рамках вивчення дисципліни «Організація ресторанного обслуговування» та програми «Школа професійного зростання для майбутніх фахівців туристичної сфери» стали учасниками практико-орієнтованого заняття «Особливості організації фуршетів» під керівництвом викладача кафедри туризму Крюковської Валентини Григорівни.

У зв’язку з тим, що проведення кожного святкового заходу узгоджується з певною тематикою, студенти обрали тему «День Святого Валентина». Під керівництвом викладача також були підготовлені столи, розстелені скатертини з серветками, розкладений певний посуд та прибори, що є складовою лабораторії з ресторанного обслуговування.

Усе відбувалося за правилами. Після зібрання учасників та гостей – викладачів кафедри зроблена презентація тематики заходу, потім, за правилами етикету, відбулося пригощання чаєм та солодощами. Слід відзначити, що випічка на заході була виключно приготовлена своїми руками. Надзвичайно сподобалися кулінарні витвори Смоян Ерміне та Крюковської Валентини Григорівни.

Чудовою була музична частина заходу, під час якої Мелько Людмила Федорівна та Сокол Тетяна Георгіївна, акомпануючи на гітарі, співали пісні разом з усіма учасниками дійства.

Наприкінці заняття були підбиті підсумки щодо особливостей організації фуршетів.

Кафедра туризму висловлює щиру подяку Крюковській Валентині Григорівні, Бураковій Антоніні та студентам, які активно долучилися до організації заходу, а також усім учасникам!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Туризм: професійна студія  «Особливості організації фуршетів» / Кафедра туризму / 15.02.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Середа, 20 лютого 2019 10:47
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Туризм: професійна студія «Особливості організації фуршетів»