Туризм: професійна студія «Перші кроки в професії» — Університет «КРОК»

Новини та події

Туризм: професійна студія «Перші кроки в професії»

19 лютого 2019 Новини та події

13 лютого 2019 року в рамках програми «Школа професійного зростання для майбутніх фахівців туристичної сфери» студенти 1–3 курсів спеціальності «Туризм» стали учасниками професійної студії від Ірини Степової – студентки 4 курсу спеціальності «Туризм», яка поділилася своїм професійним досвідом щодо роботи в Академії сервісу та персоналу (ASP).

Ірина працює в системі кейтерингу вже два роки. Кейтеринг – це галузь громадського харчування, яка пов’язана з наданням послуг на віддалених точках, з організації харчування співробітників компаній і приватних осіб в приміщенні і на виїзному обслуговуванні у різному форматі (банкети, фуршети, коктейлі тощо).

Під час професійної студії Ірина розповіла про формати та види заходів, про особливості роботи офіціанта, його посадові обов’язки, продемонструвала різні типи посуду, наголосила на специфіці обслуговування. Студентка також поділилася власним досвідом щодо участі у проведенні заходів на базі готелів «Хілтон», «Хаят», «Інтерконтиненталь» та ін. Було цікаво спостерігати, як Ірина захоплена справою, якою займається, як вона демонструє набуті професійні вміння та навички.

Надзвичайно важливо, що наші студенти починають будувати кар’єру вже в студентські роки, що в них є висока мотивація до розвитку, спроба робити перші успішні кроки, і це є гарним прикладом для студентів молодших курсів.

Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму – щиро подякувала Ірині за професійний виступ та приклад того, як можна досягати поставленої мети!

Оновлено: Вівторок, 19 лютого 2019 13:31
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Туризм: професійна студія «Перші кроки в професії»