Історія одного успіху: люди, які поряд. Зустріч з І.Ф. Радіоновою — Університет «КРОК»

Новини та події

Історія одного успіху: люди, які поряд. Зустріч з І.Ф. Радіоновою

14 лютого 2019 Новини та події

11 лютого 2019 року відбулася зустріч з Іриною Федорівною Радіоновою у рамках проекту «Історія одного успіху: люди, які поряд».

Ця зустріч є надзвичайною, адже ми зібралися в особливий день – День жінок і дівчаток в науці.

З привітальним словом виступила Наталія Василівна Наконечна, проректор з навчально-педагогічної роботи (корпоративне управління), яка розповіла про те, скільки важливих справ зробила Ірина Федорівна за роки плідної праці в нашому Університеті, адже професорка довгий час займала посаду проректора з наукової роботи!

Наталія Василівна запросила до слова завідувача кафедри економічної теорії, доктора економічних наук, професора, автора близько 120 наукових праць, науковця з великої літери Ірину Федорівну Радіонову. Ірина Федорівна розповіла усім присутнім, що таке успіх, кого можна вважати успішним, коли приходить успіх... А також студенти та співробітники «КРОКу» дізналися про Софію Русову, яка народилася у французько-шведській родині, підняла українську національну педагогіку на найвищий щабель. Дякуємо Ірині Федорівні за цікаву, змістовну зустріч! Студенти Коледжу теж підготували сюрприз-подарунок для гості – відеоролик з фото спогадів та вражень про роботу та навчання під керівництвом Ірини Федорівни.

Дякуємо Світлані Зульфирівні Заріповій, Євгену Володимировичу Алімпієву, Галині Борисівні Пекні, Борису Борисовичу Гаріну, Олені Вадимівні Красоті за відео- та фотоматеріали-спогади!

Дякуємо студентам, що завітали до читальної зали, співробітникам Віктору Івановичу Грушку, Андрію Олексійовичу Власенку, Вірі Василівні Довжук, Галині Миколаївні Перепелиці, Тетяні Григорівні Панченко, адже в таких заходах саме і проявляється корпоративний дух та корпоративна культура!

Зустріч в рамках проекту «Історія одного успіху: люди, які поряд» / КЕПІТ / 11.02.2019

Оновлено: Понеділок, 11 березня 2019 17:25
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Історія одного успіху: люди, які поряд. Зустріч з І.Ф. Радіоновою