Шоу талантів Коледжу 2019 року — Університет «КРОК»

Новини та події

Шоу талантів Коледжу 2019 року

06 лютого 2019 Новини та події

1 лютого 2019 року відбулася грандіозна подія колежанського масштабу – Шоу талантів КЕПІТу 2019 року. 

Лютий команда тимчасової Студентської ради та першокурсники Коледжу розпочали з неймовірного проекту «Шоу талантів», де кожен бажаючий міг показати свої можливості.

Учасниця конкурсу, Городецька Вікторія, здивувала своєю анімаційною роботою – мультфільмом, який студентка власноруч створила на очах глядачів, а потім в онлайн-режимі відобразила на екрані. Глядачів вразили своєю грою гітаристи: Поворозник Дмитро, Шкляревський Владислав, Найкус Олександр (електрогітара).

Було також багато музичних номерів: танець «Lady's in fire» у виконанні Безсмертної Марії та Мусієнко Дар'ї – I місце, танець «Black&White» у виконанні Анеліни та Діани Шейн – II місце.

Усіх підкорила вокальними здібностями Лісовська Анастасія, яка виконала пісню Христини Соловій «Тримай». А коли співала Науменко Олександра композицію гурту The Neighbourhood «Sweater weather», вся зала спочатку засяяла вогниками від глядацьких ліхтариків, а потім вибухнула гучними оплесками. До речі, Олександра отримала приз глядацьких симпатій та посіла II місце у проекті. Обидві вокалістки були відзначені Дживою Володимиром, випускником Коледжу, власником вокальної студії «MELOS MANIA», і отримали сертифікати на заняття вокалом зі знижкою в розмірі 50%.

Зачарувала глядачів Кочмарук Вікторія піснею «Один в каное». Ломако Надія виконала пісню «House of gold» під акомпанемент укулеле.

Студентська рада Коледжу темою заходу обрала цирк, тому сценарій був оригінальний, актори дивували всіх своїми  номерами, фокусами, неперевершеною майстерністю.

Емоції, які переживали наші учасники та актори, не передати словами. Скільки зусиль та праці було докладено недаремно! Ми пишаємося та дякуємо гостям заходу, а також кожному, хто взяв участь у «Шоу талантів КЕПІТу 2019 року»!

Особлива подяка членам журі: головному спеціалісту у справах молоді Шевченківської районної держадміністрації Сергію Михайловичу Крижанівському, випускниці Коледжу 2011 року за спеціальністю «Фінанси і кредит», головному редактору «ЖЫрної газети» 2008-2011 років, Міс КЕПІТ-2010, керівнику відділу маркетингу в British Study Centres та керівнику відділу розвитку бізнесу рекламного агентства NEOS Digital Стефанії Верейці, студентці 3 курсу спеціальності «Правова діяльність на ринку нерухомості», переможниці Шоу талантів 2016 року Ангеліні Паламаренко, випускнику Коледжу 2011 року за спеціальністю «Правознавство», Містеру КЕПІТ-2009, керівнику громадської організації «Безмежна Україна» Володимиру Стрельніку, випускнику Коледжу 2008 року за спеціальністю «Право», редактору газети «Newspaper «КРОК» and «КЕПІТ» about sport» 2008, керівнику вокальної студії «MELOS MANIA» Володимиру Дживі.

Оновлено: Четвер, 07 лютого 2019 15:51
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Шоу талантів Коледжу 2019 року