Зустріч студентів КЕПІТу з учнями шкіл Республіки Корея в рамках проекту «Школа миру» — Університет «КРОК»

Новини та події

Зустріч студентів КЕПІТу з учнями шкіл Республіки Корея в рамках проекту «Школа миру»

29 січня 2019 Новини та події

Нещодавно студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій стали учасниками прецікавої зустрічі з учнями шкіл Республіки Корея.

Організаторами цього по-справжньому міжкультурного спілкування стали модератори проекту «Школа миру». Це, зокрема, спеціалізована школа І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 85 міста Києва та Федерація всесвітнього миру.

Відзначимо, що в рамках Школи миру відбуваються завжди цікаві заходи, як-от дебати на різну актуальну тематику, інтерактивні тренінги тощо. Наші студенти щоразу радо відгукуються на участь в усіх заняттях Школи миру.

Учасниками цієї зустрічі стали студенти Коледжу Чернова Анастасія та Владислав Косян, які отримали чудову нагоду дізнатися з перших вуст про особливості життя підлітків Республіки Корея та отримати масу позитивних вражень від спілкування з однолітками. Так, Анастасія Чернова відзначає: «Ці корейські підлітки приголомшили мене своєю спокійною і доброю сором’язливістю. Також вони заспівали нам новорічну корейську пісню. Мені дуже сподобалося. Я не зрозуміла тексту, але все відчула».

Щиро дякуємо спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 85 міста Києва за вкрай позитивну та дуже пам’ятну зустріч. Щиро сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Оновлено: Середа, 30 січня 2019 09:23
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зустріч студентів КЕПІТу з учнями шкіл Республіки Корея в рамках проекту «Школа миру»